Najave 07. prosinca 2022.

Jedinstvene i luksuzne kutije iznenađenja - maslinovo ulje by Chiavalon

Chiavalon ulja
Možete birati između nekoliko opcija koje se razlikuju u ambalaži i veličini boca foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Upoznajte najnagrađivanije ekstra djevičansko maslinovo ulje obitelji Chiavalon iz Istre. Popularno nazivano tekuće zlato, ovo maslinovo ulje u svom luksuznom pakiranju će izgledati odlično ispod svakog bora.

Stigao nam je prosinac, a s njime i groznica kupovine božićnih poklona. Između onih standardnih koje smo svi zasigurno sto puta izvrtili – parfema, pulovera i boce dobrog vina, donosimo vam nešto luksuzno, kvalitetno i neočekivano. Obitelj Chiavalon iz malog gradića Vodnjana u Istri ove je godine proglašena jednim od najboljih svjetskih proizvođača maslinovih ulja.

 | Author: Promo foto: Promo

Tim smo ih povodom odlučili pobliže upoznati i provjeriti po čemu su toliko posebni. Osim što u Vodnjanu imaju pravo malo arhitektonsko i tehnološko čudo – poljoprivredno gospodarstvo i proizvodni pogon gdje je smještena i trgovina, njihova je priča o tome kako su krenuli od nekoliko maslina u svome vrtu zaista nešto što inspirira – i što morate čuti iz prve ruke, od braće i vlasnika Tedija i Sandija.

 | Author: Promo foto: Promo

No, dok ne krenete put Istre, donosimo Vam ideju za božićni poklon, koji možete pokloniti i sami sebi, pa će vrhunski okusi Istre doći k vama. Kako je sve čega se ova dva brata uhvate zaista posebno i drugačije, takve su i njihove poklon kutije i same etikete na bocama ulja.

 | Author: Promo foto: Promo

Možete birati između nekoliko opcija koje se razlikuju u ambalaži i veličini boca, a sva su ulja svježa iz ovogodišnje berbe maslina. Jedna od opcija su drvene kutije rustikalnog izgleda, a druga moderne crne kutije s pripadajućom bojom brendinga – sukladno vašim željama. Što god odaberete, nećete pogriješiti.

Obitelj Chiavalon može se pohvaliti sa čak šest blendova extra djevičanskog maslinovog ulja, a svaki od njih prilagođen je posebnom tipu jela. Kažu da je to zato da bi se jelo naglasilo njihovim uljem, a da pritom ne "pokrije" namirnicu. Osim toga, bave se i eko proizvodnjom pasirane rajčice, povrća i žitarica.

Vjerujemo kako smo vas motivirali da zavirite u njihovu online trgovinu, ali i da ih posjetite na njihovoj farmi, vidite jednu od najmodernijih uljara u Europi te odslušate njihovu priču uz prigodnu degustaciju.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.