Najave 1206 prikaza 28. kolovoza 2019.

Zagreb uskoro dobiva prvi Muzej čokolade! Tko se krije iza Muzeja?

Facebook
Ovog listopada na čokoladnu mapu upisuje se i Hrvatska jer se u Zagrebu otvara prvi Muzej čokolade i jedva čekamo zaviriti u slatko carstvo koje će se nalaziti u Varšavskoj ulici.

Iako točnih informacija još uvijek nema, Muzej čokolade Zagreb na službenom Facebook profilu otkrio je kako otvorenje možemo očekivati krajem listopada ove godine. 

Na adresi Varšavska 5 u listopadu će se otvoriti Muzej čokolade, prvi takav u Zagrebu, sudeći prema najavama na njihovoj službenoj Facebook stranici. Vijest je to koja je nas, a vjerujemo i vas razveselila i uljepšala nadolazeću jesen u gradu. Kako stoji u opisu, bit će to tematski park posvećen čokoladi, njenom povijesnom, geografskom i kulturološkom značaju.

 | Author: Facebook Facebook

Kroz interaktivan pristup, u Muzeju čokolade svim posjetiteljima bit će omogućen put kroz vrijeme i prostor, podražavajući im pritom osjetila vida, mirisa, dodira, sluha i naravno, okusa. Osoblje će vas između ostalog naučiti koji trik – kako prepoznati pravu čokoladu od ‘šećerne table’ i načinima obrađivanja. Ako je i vama, baš poput nas, ova vijest uljepšala čitav mjesec, za sve aktualnosti pratite njihovu Facebook stranicu.

A tko se krije iza Muzeja čokolade? Na ideju o otvaranju Muzeja čokolade došli su Ružica Božić Cerovac i njezin suprug. "Na ideju smo došli jer smo kao i većina ljudi, suprug i ja, ljubitelji čokolade. Obilazeći europske muzeje čokolade bili smo često pomalo nezadovoljni pristupom toj interesantnoj namirnici, često je bila pomalo dosadna priča o njenom nastanku unatoč nastojanjima da bude interesantna. Došli smo na ideju kroz jedan drukčiji pristup približiti publici njenu povijest i razvoj", rekla nam je Ružica. 

"Muzej čokolade Zagreb je tematski park posvećen čokoladi, njenom povijesnom, geografskom i kulturološkom značaju. Kroz interaktivan pristup te iznimnu scenografiju koju potpisuje Željka Zrnić, povest ćemo posjetitelje na put kroz vrijeme i prostor, podražavajući im osjetila vida, mirisa, dodira, sluha i naravno okusa", otkriva Ružica. 

Svi ljubitelji čokolade u trgovini Muzeja imat će i priliku za kupnju proizvoda iz asortimana malih hrvatskih čokolatijera. Želja im je povezati istinske zaljubljenike u čokoladu s iskusnim proizvođačima ove iznimne namirnice.
 

 | Author: Facebook Facebook

Komentari 1
Pogledaj sve komentare
  • MARIA 05:38 30. Kolovoz 2019.

    Pozdrav Prijatelji su Maria Guadalupe, ovdje sam kako bih informirao sve što sam doživio online kada sam tražio kredit. Izgubio sam mnogo novca tražeci zajam dok nisam upoznao VLADIMIRA FINANCIAL INVESTITORA. Tko mi je pomogao dobiti kredit od 60000 eura ... prikaži još! po kamatnoj stopi od 2%. Ako trebate kredit i ako ste ozbiljni, savjetujem vam da poslušate moj savjet i kontaktirate je putem e-pošte: (vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com) Kontaktirajte putem aplikacije WhatsApp: +16014560144 za vaš zaht