Najave 06. svibnja 2019.

Konačno: Počinje novi Zagrebački tjedan koktela!

foto: Getty Images
gastro postao gastro.24sata.hr
Treće izdanje zagrebačkog tjedna koktela, koji se održava od 13. do 19. svibnja, bit će, ako je suditi po najavama, najjače do sada - bogat stručni program, gostovanja vrhunskih svjetskih barmena i hrvatskih kolega iz dijaspore i veliki tulum na otvorenom.

Samo u zagrebačkim barovima za vas koktele spravlja čak 24 barmena i to po znatno povoljnijim cijenama, a očekuje vas i dodatni popust od 10%, ako plaćate MasterCard® i Maestro® karticama.

 | Author: Petar Santini foto: Petar Santini Sven Grilec, A Posto

U nekom od barova slobodno ugrabite svoju CWZG putovnicu i krenite u sakupljanje žigova na ovim lokacijama: A Posto, A Most Unusual Garden, Botaničar, Cooltura Hub, Dežman, Dežman Mini Bar, Egoist Cvjetno, Esplanade 1925 Lounge & Cocktail Bar, Glow Bar, Noel, Roots, Swanky, Verde Centar i Gin Bar Kosta.

 | Author: Petar Santini foto: Petar Santini Ivan Marković, Dežman Bar

Sakupljene žigove u putovnici možete zamijeniti za koktele na velikom Open Air koktel partiju 18. i 19. svibnja na platou Gradec u Zagrebu gdje vas očekuje 15-ak pop-up barova iz cijele Hrvatske s genijalnim koktelima uz pratnju plesne glazbe zagrebačkih DJ-a. Važna napomena kaže da se na Open Air lokaciji plaća isključivo karticama, a ako su vaše kartice Maestro ili MasterCard, opet vas očekuje dodatni popust!

 | Author: Petar Santini foto: Petar Santini Igor Maglov, Glow Bar

Ako niste u mogućnosti posjetiti zagrebačke barove i Open Air party, na raspolaganju vam stoje i barovi prijatelji u ostatku Hrvatske - Poco Loco i Hilton Imperial bar u Dubrovniku, Noor, Fro, Bokamorra i Kinoteka u Splitu, Kalavanda i Lampedusa na Hvaru, Rebus u Šibeniku, Three Monkees u Rijeci i Laganini na Palmižani.

 | Author: Petar Santini foto: Petar Santini
Filip Fabijanić, Botaničar

Sve detaljne informacije saznajte na njihovim Facebook stranicama

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.