Najave 06. svibnja 2019.

Konačno: Počinje novi Zagrebački tjedan koktela!

Getty Images
gastro postao gastro.24sata.hr
Treće izdanje zagrebačkog tjedna koktela, koji se održava od 13. do 19. svibnja, bit će, ako je suditi po najavama, najjače do sada - bogat stručni program, gostovanja vrhunskih svjetskih barmena i hrvatskih kolega iz dijaspore i veliki tulum na otvorenom.

Samo u zagrebačkim barovima za vas koktele spravlja čak 24 barmena i to po znatno povoljnijim cijenama, a očekuje vas i dodatni popust od 10%, ako plaćate MasterCard® i Maestro® karticama.

 | Author: Petar Santini Petar Santini Sven Grilec, A Posto

U nekom od barova slobodno ugrabite svoju CWZG putovnicu i krenite u sakupljanje žigova na ovim lokacijama: A Posto, A Most Unusual Garden, Botaničar, Cooltura Hub, Dežman, Dežman Mini Bar, Egoist Cvjetno, Esplanade 1925 Lounge & Cocktail Bar, Glow Bar, Noel, Roots, Swanky, Verde Centar i Gin Bar Kosta.

 | Author: Petar Santini Petar Santini Ivan Marković, Dežman Bar

Sakupljene žigove u putovnici možete zamijeniti za koktele na velikom Open Air koktel partiju 18. i 19. svibnja na platou Gradec u Zagrebu gdje vas očekuje 15-ak pop-up barova iz cijele Hrvatske s genijalnim koktelima uz pratnju plesne glazbe zagrebačkih DJ-a. Važna napomena kaže da se na Open Air lokaciji plaća isključivo karticama, a ako su vaše kartice Maestro ili MasterCard, opet vas očekuje dodatni popust!

 | Author: Petar Santini Petar Santini Igor Maglov, Glow Bar

Ako niste u mogućnosti posjetiti zagrebačke barove i Open Air party, na raspolaganju vam stoje i barovi prijatelji u ostatku Hrvatske - Poco Loco i Hilton Imperial bar u Dubrovniku, Noor, Fro, Bokamorra i Kinoteka u Splitu, Kalavanda i Lampedusa na Hvaru, Rebus u Šibeniku, Three Monkees u Rijeci i Laganini na Palmižani.

 | Author: Petar Santini Petar Santini
Filip Fabijanić, Botaničar

Sve detaljne informacije saznajte na njihovim Facebook stranicama

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.