Najave 14. veljače 2018.

Ljubav ide kroz želudac: Hrvojeve kulinarske tajne

foto: Screenshot
gastro postao gastro.24sata.hr
Poznato je kako Jamie Oliver zna napraviti čuda od samo pet sastojaka, a u nastavku otkrijte hoće li to uspjeti i 23-godišnjem Hrvoju Livaji.

Vjerujemo da ste već čuli za prvi reality gastro show „Ljubav ide kroz želudac“. Nakon upoznavanja kandidatkinje Katarine i prvog natjecatelja Dubravka, koji je njeno srce odlučio osvojiti lungićem, u novoj epizodi otkrijte kako se u kuhinji snalazi Hrvoje.

 

Možda vas zanima... Ljubav ide kroz želudac: Na Dudijev kraljevski lungić padaju baš sve cure! Špajza

 

„Opa, za ovakvu slatkicu moram napraviti nešto fino. Nešto roskasto, u duhu Valentinova“, rekao je Hrvoje. Kazao je kako je u kuhinji odmalena, a najveća mu je podrška majka, koja se nada kako će hranom pridobiti Katarininu naklonost. Njegovo su tajno oružje pastrva i povrće, a u videu pogledajte kako je izgledala priprema! 

 

 

Nove epizode showa „Ljubav ide kroz želudac“ pratite svaki dan u 20:15 na FB stranici i YouTube kanalu 24sata. Za sudjelovanje se možete prijaviti na ljubav@24sata.hr ili poslati ključnu riječ ZELUDAC na 666555 i slijediti upute za prijavu. Cijena SMS-a je 3,72 kn.

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.