Najave 05. listopada 2020.

Mason burger sada možeš probati i u Oranžu u Ilici

foto: Screenshot. Mason burgers/Instagram
gastro postao gastro.24sata.hr
Treća lokacija u centru grada oduševit će sve ljubitelje burgera!

Novi radni tjedan započeli smo s veselom viješću o novoj lokaciji na kojoj isprobati možeš svoj omiljeni Mason burger! U objavi na svojoj službenoj Instagram stranici sa svojim su pratiteljima podijelili kako ih se od sada pronaći može i na adresi Ilica 7, u Oranž bistrou & wine baru.

Službeno je to sada i treća lokacija na kojoj se Zagrepčani sada mogu poslužiti s njima, uz Fakin Craft Bar u Vukovarskoj i Pivnicu Mali Medo u Tkalčićevoj.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mason Burgers & Stuff (@mason_burgers_and_stuff) on

 

Mason burger, čiji je vlasnik chef Ivan Zidar,  proglašen je najboljim hrvatskim burgerom 2017. i 2018. prema ocjeni posjetitelja i Gastro kritičarima na Zagreb Burger Festivalu, stoji na njihovim službenim stranicama.

"Vođeni voljom da hamburger pretvorimo u vrhunski gurmanski specijalitet, uspješno smo oduševili entuzijaste širom Europe s našim originalnim receptom i neočekivanom kombinacijom okusa. Koncept hamburgera stvoren je kao odgovor na popularizaciju zaboravljenih recepata i oživljavanje tradicije. U Mason burgeru mi se prilagođavamo  regionalnom kontekstu, jer uzimamo najbolje lokalne sastojke i pretvaramo ih u vrhunske hamburgere s lokalnim potpisom. Stalni rad na poboljšanju naših hamburgera ne vodi samo boljoj kvaliteti, već i širokoj ponudi pljeskavica, ali osnove uvijek ostaju iste: vrhunska lepinja od brioša, kvalitetno meso i naravno nezaobilazni sastojci i umaci koji Mason burgerima daju prepoznatljivost i prepoznatljiv ukus."

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.