Najave 18. svibnja 2018.

Miss Donut ima cheesecake krafne s jagodama

foto: Facebook
gastro postao gastro.24sata.hr
Slatko carstvo krafni i donuta, zagrebačka slastičarnica Miss Donut, ovog proljeća u ponudi ponovno ima najtraženiji donut svih vremena - onaj koji spaja jagode, cheesecake kremu i krafnu.

Kada smo u veljači razgovarali s Antonijom i Helenom, začetnicama čitavog slatkog Miss Donut projekta, saznali smo kako je upravo cheesecake donut s jagodama jedan od njihovih najprodavanijih slatkiša. 

"U proljeće imamo i cheesecake s jagodama. Razrežemo donut, stavimo cheesecake kremu i dodamo slatke, svježe jagode. Tog, naravno, nema cijele godine, ali zato su još slađi kad se konačno pojave", rekle su nam cure tada. I nisu nimalo lagale.

 

Možda vas zanima... Miss Donut - najvažnije mjesto za najslasnije krafne u gradu Recenzije

 

 | Author: Facebook foto: Facebook

 

S pojavom prvih jagoda, pojavili su se i ovi, najslađi donuti sezone. Osim jagode, tu je i osvježavajući lemon pie donut, a od nedavno u ponudi Miss Donut slastičarnice možete pronaći i sasvim poseban sladoled koji se divno slaže uz ostatak njihovih delicija.

Sve novosti iz ove slatke oaze potražite na njihovoj Facebook stranici.
 

 | Author: Facebook foto: Facebook

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.