Najave 12. svibnja 2021.

Ne kuhaš? Idealan si kandidat za novi kulinarski show

Patricija Gerbec u prvoj je epizodi pripremala zagrebački odrezak foto: MARKO PRPIĆ/PIXSELL
gastro postao gastro.24sata.hr
24sata Oriđiđi produkcija predstavila je novi kulinarski show, Kuharski bootcamp, u kojem "treniraju" kandidate bez kulinarskog iskustva...

Kuharski bootcamp novi je kulinarski show u produkciji 24sata, jedinstven po tome što sudjeluju kandidati bez kulinarskih vještina. Neiskustvo im je na putu, ali zato ih kroz postupak vode chefovi Antonio Pecik i Marko Palfi.

U prvoj epizodi Kuharskog Bootcampa sudjelovala je studentica Patricija Gerbec (24) iz Požege, koja je trebala napraviti zagrebački odrezak i rizi-bizi. Dok se Patricija borila s paniranjem zagrebačkih odrezaka, sve je budnim okom pratio i komentirao chef Antonio Pecik: “Patricija se nije držala svih mojih savjeta i zato je imala problema pri pripremi, ali budući da joj je to prvi put, možemo joj progledati kroz prste. Samo treba vježbati i sve će doći na svoje.”

 | Author: MARKO PRPIĆ/PIXSELL Chef Antonio Pecik komentirao je Patricijin zagrebački odrezak i rizi-bizi foto: MARKO PRPIĆ/PIXSELL

Inače, Patriciji ovo nije prvi susret s kuhanjem; povremeno priprema piletinu na naglo i tjesteninu, ali ne kuha često jer živi u domu. “Najčešće jedem u menzi, a najkompliciranije jelo koje spremam je piletina u umaku od vrhnja. Nije mi žao što sam pristala na izazov jer se nadam da ću nakon ovoga početi češće kuhati”, rekla je nakon kuhanja. 

POGLEDAJ PRVU EPIZODU:

Nova epizoda kuharskog bootcampa čeka te već sljedećeg utorka u 12 na YouTube kanalu 24sata te na Facebooku 24sata. Kandidati će se okušati u filetiranju ribe, pripremi lungića, punjenih paprika i bureka. 

 | Author: Marin Tironi/PIXSELL Prijavi se na Kuharski bootcamp i osvojio 1000 kuna; foto: foto: Marin Tironi/PIXSELL

Prva sezona ima šest epizoda, ali 24sata Oriđiđi produkcija već je u potrazi za novim kandidatima. Ako zadovoljavaš najbitniji kriterij, odnosno nemaš gotovo nikakvog iskustva u kuhanju, prijavi se i osvoji 1000 kuna. 

Prijavu mogu poslati svi koji žive u Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Splitu ili Dubrovniku, na e-mail kuharskibootcamp@gmail.com. U mailu obavezno navedi osnovne podatke, kratki opis te kontakt. Sretno!

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.