Kuharski bootcamp novi je kulinarski show u produkciji 24sata, jedinstven po tome što sudjeluju kandidati bez kulinarskih vještina. Neiskustvo im je na putu, ali zato ih kroz postupak vode chefovi Antonio Pecik i Marko Palfi.
U prvoj epizodi Kuharskog Bootcampa sudjelovala je studentica Patricija Gerbec (24) iz Požege, koja je trebala napraviti zagrebački odrezak i rizi-bizi. Dok se Patricija borila s paniranjem zagrebačkih odrezaka, sve je budnim okom pratio i komentirao chef Antonio Pecik: “Patricija se nije držala svih mojih savjeta i zato je imala problema pri pripremi, ali budući da joj je to prvi put, možemo joj progledati kroz prste. Samo treba vježbati i sve će doći na svoje.”
Inače, Patriciji ovo nije prvi susret s kuhanjem; povremeno priprema piletinu na naglo i tjesteninu, ali ne kuha često jer živi u domu. “Najčešće jedem u menzi, a najkompliciranije jelo koje spremam je piletina u umaku od vrhnja. Nije mi žao što sam pristala na izazov jer se nadam da ću nakon ovoga početi češće kuhati”, rekla je nakon kuhanja.
POGLEDAJ PRVU EPIZODU:
Nova epizoda kuharskog bootcampa čeka te već sljedećeg utorka u 12 na YouTube kanalu 24sata te na Facebooku 24sata. Kandidati će se okušati u filetiranju ribe, pripremi lungića, punjenih paprika i bureka.
Prva sezona ima šest epizoda, ali 24sata Oriđiđi produkcija već je u potrazi za novim kandidatima. Ako zadovoljavaš najbitniji kriterij, odnosno nemaš gotovo nikakvog iskustva u kuhanju, prijavi se i osvoji 1000 kuna.
Prijavu mogu poslati svi koji žive u Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Splitu ili Dubrovniku, na e-mail kuharskibootcamp@gmail.com. U mailu obavezno navedi osnovne podatke, kratki opis te kontakt. Sretno!