Najave 29. studenoga 2018.

Nove TAMAN Artisan Chocolates za izbirljiva nepca

foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
TAMAN Artisan Chocolates predstavlja limitiranu seriju čokolada kontroliranog podrijetla. Ovog puta je riječ o mliječnoj i tamnoj čokoladi Colombia.

Mliječna čokolada COLOMBIA ima udjel kakaa od 45%, a osjetit ćete okus karameliziranog mlijeka u kombinaciji s hrskavo pečenim sjemenkama bundeve i morskom soli. Udjel kakaa u tamnoj čokoladi COLOMBIA je 45%, a sparena je s grejpom i crvenim paprom.

Isprobali smo obje i jednoglasno se složili kako nam mliječna čokolada više odgovara. Izvrstan je balans mlijeka i soli, ne ostavlja gorak okus u ustima, a bučine su sjemenke ugodno iznenađenje. 

 

 | Author: Promo foto: Promo

 

Tamna će verzija odgovarati manjem broju kušača, osobito onima koji su naviknuti na gorčinu kakaa i intenzivne citrusne note. Ako volite crveni papar, bit ćete oduševljeni jer okus zaista ostaje u ustima nekoliko minuta. 

 

 | Author: Promo foto: Promo

 

Ono što vrijedi napomenuti je da su u pitanju čokolade kontroliranog podrijetla. Kakao sorti Criollo i Trinitario uzgojen i procesiran u Kolumbiji, što znači da ova limitirana serija čokoladi ima specifičan okusi i aromu koja odražava okoliš i klimu zemlje. 

Ako vas interesira kakvog su okusa čokolade s kolumbijskim porijeklom, potražite ih u trgovinama Mrvica u Zagrebu (Ljudevita Posavskog 34, Grada Mainza 11, Bukovačka cesta 27), u Splitu u delikatesnoj trgovini Uje Deli te u Dubrovniku u koncept trgovini KAWA. 

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.