Najave 18. prosinca 2021.

Obogati svoj blagdanski jelovnik ovim ukusnim pićem i oduševi svoje goste

foto: Vinarija Kutjevo
gastro postao gastro.24sata.hr
Božićni i novogodišnji blagdani nisu samo vrijeme darivanja, već i vrijeme kad se svi okupljamo za stolom i uživamo u trenucima s dragim ljudima, slasnoj hrani i finoj kapljici

Kako bi ovih blagdana sve bilo baš onako kako si zamislila - tvoji ukućani i gosti siti i okrijepljeni, predlažemo ti da im uz ukusni ručak ili večeru poslužiš Traubi Vino koje će sasvim sigurno oduševiti njihova nepca.

 | Author: Vinarija Kutjevo foto: Vinarija Kutjevo

Traubi Vino predstavlja inicijativu Vinarije Kutjevo i novitet na tržištu. Jedinstveno, lagano i osvježavajuće aromatizirano piće na bazi vina unutar kojega se skladno sljubljuje karakter mladog vina i bogatstvo primarnih aroma grožđanog soka krasi predivna zlatno – žuta boja sa zelenim nijansama.

 | Author: Vinarija Kutjevo foto: Vinarija Kutjevo

Raskošnim aromatskim profilom dominiraju ugodne arome ruže s profinjenim citrusnim notama koje zaokružuje svilenkasta punina okusa. Traubi Vino savršeno nadopunjuje okuse zimskih specijaliteta od bundeve, kestena te tradicionalnih slastica s orasima, medom, jabukama, makom ili krem sirom. Predlažemo serviranje na 8 – 10°C.

 | Author: Vinarija Kutjevo foto: Vinarija Kutjevo

O ovom ukusnom piću slušamo samo riječi hvale, i zato ne propusti priliku kušati prvo aromatizirano piće na bazi vina tokom blagdanskih dana u društvu obitelji i prijatelja! Zbog svog slatkastog okusa, odlično će se sljubiti sa svima omiljenim makovnjačama, orehnjačama, šapama, kiflicama, medenjacima i drugim neizostavnim božićnim kolačima, ali i specijalitetima poput patke u naranči ili divljači s brusnicama i šljivama.

 | Author: Vinarija Kutjevo foto: Vinarija Kutjevo

Isprobaj novi favorit Vinarije Kutjevo i uživaj u nadolazećim blagdanima sa stilom. Traubi Vino potraži u specijaliziranim vinotekama, kod distributera vina, u bolje opremljenim retail trgovinama ili ga naruči putem web-trgovine www.kutjevo.com/nasa-vina/traubi.