Najave 19. travnja 2022.

Od sada na putu do Slavonije uživajte u Fresh Corneru Tifona

foto: Tifon
gastro postao gastro.24sata.hr
Putovanja automobilom na dulje relacije bez vrhunske kave i ukusnih zalogaja za vas nisu opcija? Ne pristajete na kompromise kada su u pitanju čistoća odmarališta i higijena? Putujete li sami, s obitelji ili prijateljima – Tifon benzinske postaje na autocesti A3 idealno su mjesto za predah!

Tifon, diljem Hrvatske poznat kao sinonim za vrhunsko gorivo i izvrsnu gastro ponudu, otvorio je dva nova prodajna mjesta Gračenica na autoputu A3.

 | Author: Tifon foto: Tifon

Ovaj premium brand benzinskih postaja i Fresh Corner gastro koncepta već dugi niz godina ispunjava sve potrebe i očekivanja modernog kupca u pokretu. Vrhunski doživljaj puta, uz maksimum kvalitete i izuzetnu gastro ponudu, od sada su dostupni i putnicima koji žele napuniti baterije i predahnuti od vožnje na relaciji Zagreb – Lipovac. 

 | Author: Tifon foto: Tifon

Osim što se ističe po najkvalitetnijem gorivu za ljubimce na četiri kotača, Tifon u sklopu Fresh Cornera posjetiteljima nudi cjelokupni gastro užitak i ugodnu atmosferu tijekom pauza od putovanja. 

 | Author: Tifon foto: Tifon

U Tifon Fresh Corner bistroima Gračenica svakodnevno se pripremaju razne vrste ukusnih sendviča, svježi pekarski proizvodi, pa su tako u ponudi slana i slatka peciva te kroasani. Za one željne laganog, a hranjivog obroka, na raspolaganju su svježe pripremljene sezonske salate, voćni smoothieji i svježe cijeđeni sokovi. 

 | Author: Tifon foto: Tifon

Tu su i neprikosnovene gastro zvijezde Fresh Cornera – premium kava zavodljivih nota biranih vrhunskih sorti, koja izmamljuje osmijeh baš svaki put te slasni hot-dog, jedno od najdražih jela Fresh Corner posjetitelja. 

 | Author: Tifon foto: Tifon

Uz to, ponuda Fresh Cornera dodatno je obogaćena toplim i kuhanim jelima, pa kupci na lokaciji Gračenica mogu uživati u izvanrednom junećem gulašu, špagetima bolognese, bečkom odresku, pilećem fileu, ukusnim ćevapima i sočnim burgerima od najkvalitetnijeg mesa koji će vas zasigurno nagnati da ponovno svratite.

 | Author: Tifon foto: Tifon

Tifon prodajna mjesta u Hrvatskoj omiljena su mjesta za odmor putnika u potrazi za osvježenjem. Otvaranjem najnovijih prodajnih mjesta na lokaciji Gračenica, na autocesti A3, Tifon je još jednom svim svojim korisnicima i posjetiteljima osigurao vrhunski ambijent uz ponudu vrhunskih aditiviranih goriva, svježe hrane i pića te bogat izbor kvalitetnih sadržaja koji će svaku pauzu od putovanja učiniti nezaboravnim iskustvom. 

 | Author: Tifon foto: Tifon

Putovanja su sigurna i ugodna uz kvalitetan odmor na Tifonu!