Najave 01. travnja 2023.

Osvoji mjesečnu zalihu ABC sireva i Kravica Kraljica mliječnih proizvoda!

Belje poklon paket
Poklanjamo mjesečnu zalihu omiljenih ABC sireva i mliječnih proizvoda Kravica Kraljica. foto: Tomislav Miletić/Pixsell
gastro postao gastro.24sata.hr
Za Uskrs jedva čekate dati si oduška i uživati u svim tim slasnim delicijama? Imamo super vijest zbog koje će ti planovi za Uskrs postati još bolji! U uskrsnom giveawayu koji se odvija na missGastro profilu na Instagramu darujemo jednog sretnika ili sretnicu mjesečnom zalihom ABC sireva i mliječnih proizvoda Kravica Kraljica!

Uskrs je tako blizu, a mi već razmišljamo o slasnim delicijama u kojima ćemo uživati za vikend. Ne možemo se samo odlučiti veselimo li se više tradicionalnom uskrsnom doručku i tucanju jajima, purici s mlincima prema bakinom receptu ili maminim kolačima kojih je uvijek toliko da ih jedemo danima nakon Uskrsa - i ne žalimo se!

Kako bi vam ovaj Uskrs bio još ljepši i još radosniji, odlučili smo vam pokloniti 'mali' znak pažnje. U suradnji s tvrtkom Belje missGastro jednom čitatelju ili čitateljici poklanja mjesečnu zalihu svima omiljenih ABC sireva i mliječnih proizvoda Kravica Kraljica

Da, dobro ste čuli! U poklon paketu nalaze se razne vrste ABC sireva koje možeš poslužiti za doručak uz domaći kruh ili pincu ili ih iskoristiti za pripremu slastica. Zbog svoje kremaste teksture bez grudica podjednako dobro će se uklopiti u cheesecake ili slana peciva. Čine ga samo tri sastojka – mlijeko, vrhnje i malo morske soli, a njegov ugodan mliječni okus i miris, te laka mazivost osigurali su mu mjesto vrhunskog proizvoda omiljenog kod potrošača svih generacija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ABC sir (@abcsir.hr)

U poklon paketu koji možda stigne baš u vaše ruke nalazi se i hrpa mliječnih proizvoda Kraljica Kravica poput trajnog mlijeka koje dolazi s farmi Belja i s obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava diljem Slavonije i Baranje, grčkog jogurta kremaste teksture i bogatog proteinima, funkcionalnih jogurta Probitas obogaćenih probioticima koji dolaze u tri različita okusa (natur, jagoda i kupina), kefira bogatog kalcijem, svježeg sira s vrhnjem idealnog za razne prilike, tekućeg jogurta dobivenog fermentacijom domaćeg mlijeka te vrhnja za kuhanje koje možete koristiti u pripremi brojnih jela, kolača, umaka i salata.

Belje vam poklanja i nekoliko različitih knjižica recepata i kuharicu kako biste dobili inspiraciju za pripremu još originalnijih i još ukusnijih jela za svoje bližnje, kao i dvije platnene torbe koje će vam poslužiti za odlazak u kupovinu namirnica. No, bez brige, uz ovaj poklon paket još neko vrijeme nećete morati u 'špežu', jer radi se o mjesečnoj zalihi, sjećate se?

Posjetite missGastro profil na Instagramu i uključite se u nagradni natječaj! Sve što trebate napraviti da biste ušli u bubanj za izvlačenje nagrade jest odraditi 3 jednostavna koraka koja se od vas traže: lajkajte objavu nagradnog natječaja, zapratite @missgastro_hr, @abcsir.hr i @kravicakraljica te u komentaru označite jednu osobu s kojom biste voljeli podijeliti ove proizvode i zajedno uživati u ukusnim uskršnjim jelima!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by missGASTRO (@missgastro_hr)

Igramo se do nedjelje 2.4.2023 u 16h, nakon čega ćemo proglasiti dobitnika slučajnim odabirom. Sretno!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.