Najave 09. lipnja 2022.

Radionicu kuhanja osvojili su...

Jela za piknik
Nedostaje ti inspiracije za jela za piknik u kojima možeš uživati sa svojom ekipom? foto: Guliver/Shutterstock

Powered by:

gastro postao gastro.24sata.hr
Uz gastro blogericu Mateju Krvarić nauči pripremiti slasna jela za piknik koja se slažu uz Staropramen pivo. Obećajemo ti super zabavu, ukusnu hranu i puno novog gastro znanja!

Topli dani idealni su za uživanje u prirodi. Ne znamo za tebe, ali mi smo jedva dočekali taj trenutak kad se za vikend možemo okupiti na obližnjoj livadi ili u parku i uživati s društvom uz čašu piva i ukusnu hranu. Piknik je odličan način da se podružiš s prijateljima i obitelji, no trebat će ti i slasna hrana koja će podnijeti visoke temperature i umiriti gladna usta. Sigurno već razmišljaš što bi ponijela sa sobom na piknik, a da to nisu nezdrave grickalice. Bez brige, mi već imamo neke ideje.

Naša Gastro zvijezda Mateja Krvarić, jedna od najpoznatijih hrvatskih food blogerica i autorica bloga "Uvijek gladna" odazvala se našem pozivu te je u suradnji sa Staropramen pivom isplanirala kreativnu i zanimljivu gastro radionicu posvećenu pripremi hrane koju možeš ponijeti sa sobom na piknik i uživati u čarima prirode (a uživat će i tvoje nepce).

Radionicu su osvojili: Iva Derković, Marinela Stjelja, Tonći Šućur, Lea Folnegović i Tea Vulić.

 | Author: Robert Anić/PIXSELL foto: Robert Anić/PIXSELL

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.