Najave 26. listopada 2017.

Ponudite i pronađite posao u ugostiteljstvu!

foto: Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Najbolji restorani traže poslove uz podršku portala Gastroposao.eu, prvog strukovnog internetskog portala za pomoć pri zapošljavanju samo u sektoru ugostiteljstva. Pregledajte najnovije ponude!

Gastroposao.eu je ultimativni internet portal ugostiteljskog svijeta u kojem se po prvi puta seriozno spajaju profesionalci i njihove potrebe; s jedne strane tvrtke kao i vlasnici ili voditelji hotela, restorana, pizzerija, caffe barova, konoba, cateringa, a sa druge kuhari i pomoćni kuhari, voditelji sala, konobari, sommelieri, slastičari, baristi, koktel majstori, pomoćno osoblje…

Biti dio svakodnevno rastuće baze podataka ne znači nužno potraživati djelatnike ili pak potraživati radno mjesto upravo sada – no svima koji djeluju u ugostiteljskom poslovanju poznato je da su jedina konstanta kontinuirane migracije zaposlenika: a to neminovno znači da tko ne traži i ne treba danas, već sutra će mu potreba za djelatnicima ili radnim mjestom biti važna.

 | Author: Thinkstock foto: Thinkstock


Tražite ili nudite posao u ugostiteljstvu?

Imate iskustva, ali vrlo teško prolazite poslove koji bi vas motivirali. Gastroposao.eu jedini je specijalizirani servis za pronalaženje zaposlenika u području ugostiteljstva. Cijeli projekt osmislili su profesionalci okupljeni oko grupacije Gastronomada s višegodišnjim iskustvom koji su prepoznali potrebu za jedinstvenom platformom gdje će se sretati oni koji traže i oni koji nude posao u sektoru ugostiteljstva.

Više od 80.000 osoba kroz godinu je vezano uz struku u što ubrajamo smo one direktno vezane - kuhare, konobare, slastičare, pizzajole... a uz proizvođale u dobavljače, ta je baza mnogo šira - oko 25% tržišta rada.

Projekt Gastroposao.eu sufinanciran je u sklopu IPA programa Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza II, Europskog socijalnog fonda, u iznosu od 178.938,29 eura. Iznos bespovratne pomoći koji financiran od strane Europske unije iznosi gotovo 170.000,00 eura odnosno 95% od ukupnog iznosa projekta što posebno daje na ozbiljnosti cijelog sustava.

Pregledajte najnovije ponude sa www.gastroposao.eu!

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.