Najave 24. svibnja 2021.

Pridruži se gastro blogerima, napiši poruku na čaši Stella Artois i osvoji nagrade!

Stella Artois pivo
Gastro blogeri i Stella Artois pozivaju te da napišeš poruku na čašu foto: Guliver/Shutterstock

Powered by:

gastro postao gastro.24sata.hr
Pridruži se projektu "Čaša puna života" i zajedno s poznatim hrvatskim gastro blogerima osmisli savršenu poruku za čašu u kampanji koju provodi portal missGastro u suradnji sa Stellom Artois.

Naši suradnici, Gastrolovci, prihvatili su novi izazov i uključili se u suradnji s partnerom Stellom Artois u projekt u kojem zajedno dizajniramo izgled limited edition čaša za pivo.

Poznati gastro blogeri i Stella Artois pozivaju te da napišeš poruku na čašu

Darko Debić s bloga Samo jedan griz, Marijana Zlomislić s bloga Un Mondo di Sapori, Nasja Duplančić s bloga Mama ja sam gladan, Matija Plašć s bloga Sweety and Spicy i Zrinka Zekulić s bloga Gladuša osmislit će svoje poruke na čašama za pivo, a sudjelovati možeš i ti sa svojim idejama.

 | Author: Matija Plašć s bloga Sweety and Spicy napisao je poruku za čašu

Pošalji prijedlog, osvoji nagrade!

Koju poruku bi najviše željela/želio pročitati na čaši dok uživaš u nadolazećim toplim danima uz gutljaje hladne Stelle Artois, ukusnog piva kreiranog da bi uživala/uživao u životu s onima do kojih ti je najviše stalo. Pridruži nam se u akciji sa svojim prijedlozima za poruke na čaši za pivo i osvoji vrijedne nagrade.

Prati naše društvene mreže, jer svaki dan slijedi aktivacija i poziv na natječaj u kojem možeš osvojiti nagrade. Neka i tvoja čaša bude čaša puna života uz Stellu Artois!

Pridruži se projektu "Čaša puna života"!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.