Najave 26. lipnja 2020.

ReUnion ima novi jelovnik i bogatu ponudu kava

foto: Canopy by Hilton
gastro postao gastro.24sata.hr
Novi sezonski jelovnik ReUnion restorana balansirani je spoj odličnih sastojaka i precizne pripreme, a cold brew kave u Canopy Central Baru su pravo ljetno osvježenje…

ReUnion restoran hotela Canopy by Hilton autentična je zagrebačka gastronomska adresa na kojoj odličan mladi chef Marinko Topalović priprema maštovita jela od svježih sezonskih namirnica. S novog menija preporučujemo ukusne domaće ručno rađene njoke od batata alla carbonara, sočnu janjetinu i spider steak salatu s teletinom. Posebno izdvajamo Black Angus rib eye, tenderloin i flank odležane stejkove s Creekstone farme koje serviraju uz dva priloga i umake po izboru gosta.  

 | Author: Canopy by Hilton foto: Canopy by Hilton

Desertna karta bogatija je za fenomenalni tart od limuna, ali ReUnionov slatki “bestseller” bajadera i dalje je u ponudi restorana.
Novost u ponudi Canopy Central Bara, i pravo ljetno osvježenje, su Specialty kave (kave s okusom); Amarena i Badem cold brew kave, Lješnjak latte macchiato i popularna Dalgona. Uz Signature Canopy koktele, craft piva i odličnu vinsku kartu, Specialty kave dobar su razlog da posjetite eklektičan Canopy bar i uživate u društvu na urbanoj ljetnoj terasi.

 | Author: Canopy by Hilton foto: Canopy by Hilton

Canopy by Hilton nalazi se u Zagrebu, ulica kneza Branimira 29, u neposrednoj blizini mnogih turističkih i kulturnih zanimljivosti. Hotel raspolaže sa 151 sobom, uključujući 55 premium soba i osam prostranih apartmana, interijer hotela inspiriran je industrijskom prošlošću grada, modernizmom i street art-om. Na prvom katu nalaze se dvije moderne, nekonvencionalne dvorane, nazvane po dvojici velikih izumitelja Tesli i Penkali, za manje sastanke, evente i obiteljske proslave. Svim gostima na raspolaganju je besplatni bežični internet, retreat zona za opuštanje i transfer lounge za ranije dolaske i kasnije odlaske, stanice za filtriranu vodu, besplatni bicikli, valet parking, prostrani 24-satni fitness centar i profesionalno i ljubazno osoblje.

 | Author: Canopy by Hilton foto: Canopy by Hilton

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.