Najave 23. srpnja 2018.

Runđendan: Osijek uživa u fešti piva!

foto: Facebook
gastro postao gastro.24sata.hr
Za sve ljubitelje craft piva! Konačno smo dočekali taj petak kad će se svi ponovno okupiti na „Runđendanu“ - 2. rođendanu pivnice Runda na Osječkoj ljetnoj noći!

Ako ste bili prošle godine, vjerojatno se ne sjećate većine toga, ali bilo je najbolje! Zato dođite opet ili pak prvi put na drugi „Runđendan“ - organizatori vas pozivaju na minglanje u vrtu vile Batory (preko puta Runde) uz DJ Omera i najpopularnije craftove, a kažu, bit će i nešt' kašikom!

Pođite dan kasnije na more, vratite se dan ranije, ali nikako nemojte propustiti godišnji lom za pamćenje! „Runđendan“ se održava u sklopu Osječke ljetne noći u petak, 27. srpnja 2018. od 18 sati. Omke rastura s hrpom hitova uz ledeno pifce, a dvorištem će zaplivati i posebni gost!

Evo i točnog rasporeda:

 | Author: Facebook foto: Facebook

PIVNICA RUNDA
12,00 – 02,00 – Ove godine još lakše do Beckersa i Oskara, Varionice, Petih elemenata i ostalih omiljenih piva: smanjuju se redovi na pipama, prvo kupite bonove, a onda brzo i lako stižete do 'ladne pivice!
15,00 – 18,00 „Volim piti i sljubiti: spajanje jela i piva by Runda & Ribafish“ - Centar za poduzetništvo organizira malu pivsku edukaciju u suradnji s Pivnicom Rundom i dovodi vam 1. pivskog sommeliera u Hrvata Domagoja Jakopovića Ribafisha, koji je naziv edukacije drsko i gotovo neprimjetno maznuo od prijatelja Zlatka Galla. Događanje ima za cilj okupiti ljubitelje craft piva koji žele znati više o pivskim stilovima, njihovom kušanju i sljubljivanju s pripadajućom hranom kroz koje će voditi glavni urednik portala Gastro.hr. Ono što možete očekivati je 5 različitih pivskih stilova i degustacija istih uz pripadajuću hranu, pivske priče i ugodno društvo.

Broj piva: 5 x 0,3 dl
Broj sljedova hrane: 5
Kotizacija: 100 kn
Iskustvo: neprocjenjivo


Kliknite na link i prijavite se, cijena je smijeh, ali zato je broj mjesta ograničen, požurite i uhvatite svoju čašu i stolicu, kad već pijete, naučite nešto!

 | Author: Facebook foto: Facebook

DVORIŠTE VILE BATORY
18,00 – 02,00 – izvalite se na slamicu i maznite pivicu, prizivamo vruće ljeto uz hitove DJ Omera i hladni craft
19,00 – do isteka zaliha – besplatna klopa – grah u kotliću

Cijele večeri traje nagradna igra - pofotkaj sebe i svoju ekipu, tagiraj Rundu, šeraj fotku na fejsu Runde i osvoji poklon bon za pivo u vrijednosti 200 kn! Potpuno nestručni ocjenjivački sud izabrat će najotkačeniju ekipu nekoliko dana nakon Runđendana, pa sljedeći put kad dođete - runda je na kuću!

 | Author: Facebook foto: Facebook

Dođite i slavite s nama, cijeli dan!
Dado & Edo

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.