Najave 14. prosinca 2023.

Slatka božićna čarolija iz Le Kolača

Božićni kolač
Božićni kolač foto: Paula Šantić
gastro postao gastro.24sata.hr
Blagdanske slastice koje ćete voljeti - Robert Hromalić osmislio je nove božićne kolače i napitke

Božićni blagdani često nas u mislima odvode u djetinjstvo, prisjećamo se toplih obiteljskih trenutaka. To je doba veselja, opuštanja, kad provodimo trenutke u bezbrižnim druženjima s dragim nam ljudima, uz neke od blagdanskih specijaliteta.

A što ako baš niste vješti u kuhinji, a osobiti vam je izazov priprema slastica? Ma, jednostavno nemate vremena niti želje riskirati da ne zablistate pred gostima. Robert Hromalić, naš vrsni slastičar čije slastice su već dobro poznate, za ove je blagdane osmislio posebnu ponudu keksa, kolača i ukusnih napitaka.

 | Author: Paula Šantić Prigodna ponuda keksa foto: Paula Šantić  | Author: Paula Šantić Mramorni kolač foto: Paula Šantić  | Author: Paula Šantić Le Kolač foto: Paula Šantić

Prhki keksi u dvije varijante, s božanstvenim okusima pistacije, vanilije, čokolade i lješnjaka ili s dodatkom karamela, u atraktivnim pakiranjima (22 eura za 400 grama), sigurno će se svidjeti nepcima dragih vam ljudi. No to nije sve, jer vješte Hromalićeve ruke osmislile su četverostruku čaroliju: božićni kolač, mramorni kolač (2,90 eura), kolač od đumbira (2,90 eura) i još jedan s okusom limuna&limete (2,90 eura).

 | Author: Paula Šantić Božićni kolač od limuna foto: Paula Šantić  | Author: Paula Šantić Malibu čokolada foto: Paula Šantić

A uz slatke zalogaje savršena su kombinacija i topli napitci, poput tople čokolade s malibuom ili pelinkovcem (5 eura), dok je treća opcija tamna topla čokolada s Monkey Shoulder viskijem (5,50 eura). Cimet i bundeva vrlo su popularne zimske namirnice pa su svoje mjesto pronašle i u kombinacijama caffe lattea s cimetom i onog sa začinom bundeve (2,50 eura).

Moguće su narudžbe i putem maila info@lekolac.com, a više informacija pronađi na službenom Instagram profilu Le Kolača.

 | Author: Paula Šantić Pelin čokolada foto: Paula Šantić

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.