Najave 30. lipnja 2021.

Slatko i bez kalorija? I to je moguće...

foto: Dr. Oetker
gastro postao gastro.24sata.hr
U novoj liniji Dr. Oetkera na bazi eritritola, sladilo iz prirodnog izvora, nalaze se proizvodi Sweet Zero i Sweet Zero Vanilin

Šećer bez kalorija? Zvuči poprilično nevjerojatno, zar ne? No, uz novu liniju proizvoda Dr. Oetker Sweet Zero od sada je zaista moguće uživati u slasticama bez grižnje savjesti. Sweet Zero i Sweet Zero Vanilin predstavljaju atraktivnu zamjenu za rafinirani bijeli šećer, a budući da eritritol ne sadrži kalorije, idealan su odabir za sve one koji brinu o kalorijskom unosu. Proizvodi omogućuju uravnoteženu prehranu i opuštenije uživanje u omiljenim desertima bez negativnih posljedica koje se povezuju s pretjeranim unosom šećera.

U nastavku otkrijte više informacija o eritritolu, sladilu iz prirodnog izvora s nula kalorija!

 | Author: Dr. Oetker foto: Dr. Oetker

Zrnca eritritola su pravilnije oblikovana i imaju pomalo staklastu strukturu. Okusom se ne razlikuje pretjerano od bijelog šećera, a njegova slatkoća iznosi 60% u odnosu na običan šećer što ga čini njegovom idealnom zamjenom u pripremi slastica. Samo će iskusno oko primijetiti razliku u izgledu običnog šećera i eritritola. U pravilu je oko 135 g Sweet Zero dovoljna zamjena za 100 g običnog šećera.

Linija proizvoda Dr. Oetker Sweet Zero nastala je kao odgovor na potrebe današnjih potrošača te obuhvaća proizvode Sweet Zero i Sweet Zero Vanilin. Uz Sweet Zero možete zasladiti torte, pudinge, kreme, sladolede, sve omiljene kolače, napitke, kavu, čaj i bezbrižno uživati bez kalorija! Za još bolji okus aromatizirajte svoje slastice sa Sweet Zero Vanilinom. Oko 8 g bit će dovoljno za 500 g brašna ili 500 ml tekućine.

 | Author: Dr. Oetker foto: Dr. Oetker

Ovim posljednjim lansiranjem, Dr. Oetker je još jednom pokazao kako sluša i uistinu razumije svoje potrošače koji danas sve više traže jednostavne i prirodne proizvode i slijede trendove zdrave prehrane. Uz Dr. Oetker Sweet Zero liniju proizvoda možete slobodno mahnuti kalorijama zbogom!

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.