Najave 23. svibnja 2018.

Stipe Pletikosa predstavlja ledenu poslasticu Prvak svijeta!

foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Spremni dočekajte Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji uz neodoljivu navijačku poslasticu iz Leda - Prvak svijeta!

Fenomenalan sladoled u obliku nogometne lopte skriva okuse vanilije i nugata prelivene kakao preljevom, a nije mu mogao odoljeti niti naš bivši nogometni reprezentativac. Legendarni vratar Stipe Pletikosa postao je tako nova zvijezda promotivnog spota s prigodnim sloganom „'Ko ti brani“.

„Svi smo mi odrastali uz Ledo sladolede, a i danas u njima svakodnevno uživamo tako da mi je velika čast biti dijelom ove priče. Jako volim Ledo sladolede, a tu ljubav prenio sam i na svog sina kojem je Prvak svijeta omiljeni sladoled ove sezone! Na snimanju je bilo odlično i siguran sam da nema boljeg rekvizita za bodrenje naše nogometne momčadi u Rusiji od ovog sladoleda“, izjavio je Pletikosa.

 

 

Kako ne bi sve ostalo samo na riječima, Prvak svijeta oduševit će vas s deset genijalnih nagrada pa tako možda baš vi osvojite trening sa Stipom Pletikosom! A da stvar bude još bolja, uživanjem u ovom finom sladoledu možete osvojiti i druge zanimljive nagrade – Smart Ball, Hooverboard, PlayStation, dresove hrvatske reprezentacije ili navijačke majice.

Sve što trebate je skupiti gravirane štapiće koji čine riječ „Hrvatska je prvak svijeta“ i neka od vrijednih nagrada može postati vaša. Požurite stoga do najbliže Ledo škrinje po svoj Prvak svijeta. Neka i vas ponese navijačko ludilo jer svako pakiranje donosi navijačke tetovaže i boje za lice koje će dodatno zagrijati navijačku atmosferu dok pratite majstorije hrvatskih nogometaša na zelenom terenu. 

 | Author: Promo foto: Promo

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.