Najave 12. rujna 2022.

Zašto je sušilica rublja neophodna za savršeno osušenu odjeću?

foto: Gorenje
gastro postao gastro.24sata.hr

Svježi zrak doprinosi jačanju imunološkog sustava, pomaže u oslobađanju od stresa, tjeskobe i mnogih drugih problema. Nije samo koristan za zdravlje, već i za naše rublje. Budući da je najbolji način sušenja rublja u prirodi na svježem zraku, nove tehnologije oponašaju upravo to, a ujedno nam pojednostavljuju život. Stoga su Gorenje WaveActive sušilice s inverter PowerDrive motorom i novom značajkom NatureDry savršene za  sušenje rublja. Sušenje postaje jednostavnija rutina te vam ostaje vremena za najdraže aktivnosti kao što je druženje s najdražima ili uživanje u prirodi.

Zašto je sušilica rublja neophodna za savršeno osušenu odjeću?

Sušenje odjeće na svježem zraku svakako ima svoju čar i mnogima budi uspomene iz djetinjstva. Nažalost, sunčeva svjetlost može oštetiti odjeću, ona može izblijediti. Istodobno, vanjska temperatura tijekom vrućih ljetnih dana može doseći i 40 °C. Netko bi se mogao zapitati je li vanjsko sušenje osjetljive odjeće, koja se može prati samo na najnižim temperaturama, prihvatljivo kada se bilježe ovako visoke temperature. Rublje može pokupiti i vanjske mirise, npr. mirise kuhanja koji dolaze iz susjedove kuhinje ili roštilja u dvorištu. Vješanje rublja i sušenje također oduzima mnogo vremena i dodatnog prostora. Posljednje, ali ne i najmanje važno, odjeća koja se suši vani obavezno treba omekšivač inače može biti suha, kruta i gruba za kožu. Stoga, ako još nemate sušilicu rublja, kupnja iste bi trebala biti na vašem popisu u bliskoj budućnosti.

 | Author: Gorenje foto: Gorenje

Suvremene tehnologije za svježe rublje

Obzirom na sve probleme sušenja na zraku, Gorenje je razvilo značajku NatureDry koja oponaša sušenje u čistoj prirodi na svježem zraku, eliminirajući negativne utjecaje koje vanjski prostor može imati na naše rublje, a istovremeno donosi ugodan osjećaj prirodno osušene odjeće. Funkcija radi na programima za vunu, za osjetljive komade rublja i sportsku odjeću –rublje kojem je potrebna posebna pozornost. Novost je i posebno patentirana TwinAir tehnologija sa senzorom za temperaturu. TwinAir sprječava prekomjerno skupljanje odjeće, čime je omogućeno sušenje svih vrsta rublja, čak i osjetljive odjeće, vune i sportske odjeće.

 | Author: Gorenje foto: Gorenje

Inovativna rješenja koja potvrđuju vrijednost sušilica rublja

S ciljem pojednostavljenja naših života i stvaranja prostora za stvari koje su nam najvažnije, Gorenje je razvilo i program sušenja Fast 89‘, značajno skraćujući vrijeme sušenja na brzih 89 minuta. Kombinacija Gorenje perilice i sušilice rublja WaveActive linije omogućuje pranje i sušenje rublja u rekordnom vremenu od samo dva sata. U isto vrijeme razvijena je značajka SuperHygiene koja koristi snagu pare za nježno, ali učinkovito uklanjanje bakterija i gljivica iz vašeg rublja. Tako će vaša odjeća biti ne samo osušena kao na svježem zraku, nego ujedno i izuzetno čista. Štoviše, sve navedene funkcije sprječavaju nakupljanje mikroba i mirisa u vašem uređaju. 

Uz nova tehnološka rješenja Gorenje sušilice i perilice rublja čine vaše rublje savršeno čistim i  mirisnim!

 | Author: Gorenje foto: Gorenje

U periodu od 01.09. – 15.10. uz kupnju perilice i sušilice rublja Gorenje, nakon registracije na gorenje.hr, na poklon dobivate štapni usisavač Gorenje (SVC144FBK).