Najave 27. lipnja 2023.

Sve je spremno za Kraljevina Food Summer!

Kraljevina Food Summer
Ivana Škrlec i Ivana Puhelek Purek foto: Robert Balaško/Art studio
gastro postao gastro.24sata.hr
Prijateljice Ivana Škrlec, organizatorica održivih evenata, i vinarka Ivana Puhelek Purek, u završnim su pripremama za novi Kraljevina Food Summer koji će se ove subote održati na livadi ispred vinarije Puhelek Purek u Zelini

Ove subote 1. srpnja od 18 sati ekskluzivna vinska priča Kraljevina Food Summer pokazat će još jednu stranu prekrasne Zeline. Na pitoresknoj lokaciji šarmantne vinarije Puhelek Purek posjetitelje očekuje sad već tradicionalna večer puna noviteta s naglaskom na održivost.

Riječ je o spoju čarobnog pejzaža i organskih elemenata u prostoru s potpisom Ivane Škrlec, vlasnice tvrtke Altere koja je predvodnica održivih evenata kod nas. Organizatori najavljuju uistinu posebno iskustvo koje istinski gurmani i ljubitelji vina neće propustiti.

 | Author: Robert Balaško/Art studio Kraljevina Food Summer foto: Robert Balaško/Art studio

 | Author: Robert Balaško/Art studio Kraljevina Food Summer foto: Robert Balaško/Art studio

Kraljevina Food Summer održat će se treću godinu zaredom, i svaki put u terminu prvog vikenda u srpnju. Ovaj event modernim pristupom tradiciji na predivnoj livadi ispred vinarije Puhelek Purek okuplja ljubitelje vrhunskih autohtonih lokalnih vina, osvježavajućih jedinstvenih koktela te ukusnih zalogaja pružajući zabavu i ples pod zvijezdama uz najbolje ljetne hitove. Riječ je o konceptu održivog evenata kojim prijateljice Ivana Škrlec i Ivana Puhelek Purek žele pružiti jedinstveno iskustvo prekrasne prirode bez odricanja od komfora i luksuza.

 | Author: Robert Balaško/Art studio Kraljevina Food Summer foto: Robert Balaško/Art studio  | Author: Robert Balaško/Art studio Kraljevina Food Summer foto: Robert Balaško/Art studio

Svi koji su prijašnjih godina posjetili ovaj event složit će se da je Kraljevina Food Summer idealan način za slaviti ljeto na kontinentu. Ove je godine koncept događaja održivost, a organizatori su pripremili i brojna iznenađenja i novitete.

Kontinentalna Hrvatska sve je življa ljeti upravo zahvaljujući ovakvim događajima koji promoviraju i slave njezina bogatstva. Kraljevina Food Summer stavlja poseban naglasak na jedinstvenu sortu kraljevinu, no posjetitelji će moći uživati i u drugim sjajnim vinima vinarije Puhelek Purek koja su osvojila brojne nagrade i ocijenjena su najboljima iz kontinentalne Hrvatske.

 | Author: Robert Balaško/Art studio Kraljevina Food Summer foto: Robert Balaško/Art studio  | Author: Robert Balaško/Art studio Kraljevina Food Summer foto: Robert Balaško/Art studio  | Author: Robert Balaško/Art studio Kraljevina Food Summer foto: Robert Balaško/Art studio

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.