Najave 11. studenoga 2020.

Torta i kolači zasladili rođendan SOS Dječjeg sela Lekenik

foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Ovogodišnje rođendansko slavlje SOS Dječjeg sela Lekenik proteklo je u malo drugačijim uvjetima nego ranijih godina, ali slatki osmjeh na licima prisutnih nije izostao, za što se pobrinuo Dr. Oetker

Lako je činiti dobro. Misao je to i centralna nit vodilja dugogodišnjeg partnerstva između SOS Dječjih sela u državama diljem Europe i Dr. Oetkera. Od Poljske, Češke, Austrije, Rumunjske, Nizozemske, Italije pa sve do Hrvatske, partnerstvo ove dvije organizacije ima za cilj pružanje obiteljskog pristupa dugoročnoj skrbi napuštene djece i djece bez roditelja. A upravo je institucija obitelji najviše pozicionirana na ljestvici vrijednosti kompanije Dr. Oetker. 

Ove godine rođendansko slavlje SOS Dječjeg sela Lekenik proteklo je u posve neobičnim uvjetima, no veselja nije nedostajalo, od jutra je vladalo dobro raspoloženje, a u zraku se osjećao rođendanski duh. Sunčani četvrtak, 8. listopada, mališani su proveli u krugu svojih SOS obitelji i 27. rođendan SOS Dječjeg sela Lekenik proslavili uz ukusnu tortu i kolače koje je za njih osigurao Dr. Oetker.

 | Author: Promo foto: Promo

„Našim angažmanom želimo pridonijeti tome da djeca u pozitivnoj i obiteljskoj okolini pronađu sreću i zaštićenost. Stoga već dugi niz godina u suradnji sa SOS Dječjim selom Lekenik promičemo obiteljske vrijednosti. Partnerstvo sa SOS Dječjim selom izraz je naše društvene odgovornosti naspram institucije obitelji i zato im od srca čestitam 27. rođendan i želim još mnogo veselih proslava, kao i slatkih osmjeha na licima djece“, izjavio je Olaf Cordts, direktor kompanije Dr. Oetker u Hrvatskoj.

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.