Najave 02. lipnja 2018.

Tri djevojke otkrivaju kako pripremiti najslasnije burgere

foto: Screenshoot
gastro postao gastro.24sata.hr
Roštiljanje nikad nije bilo zabavnije! Počela je nova, uzbudljiva sezona reality serijala 24sata “Ljubav ide kroz želudac” u kojoj će tri kuharice pripremati burgere i pokušati osvojiti Dudijevo srce. Donosimo vam prvu epizodu...

Osim kako pripremiti najslasnije burgere s tajnim dodacima, u novoj sezoni serijala Ljubav ide kroz želudac, saznat ćete i tajne dobrog roštilja, ali i upoznati tri lijepe, mlade kandidatkinje.
 

 

- Pravila su sljedeća. Tri djevojke rade svaka na nekom svom receptu po svojem nahođenju, a mi ćemo ocijeniti koja je od njih tri napravila najbolji burger, rekao nam je Dubravko Miličić (39), prošlogodišnji sudionik reality serijala 24sata Ljubav ide kroz želudac, kojem ove sezone društvo prave Jelena Jurić (26), Natalija Cvjetković (27) i Kristina Čebić (22). Tri amaterske kuharice bore se za titulu pobjednice druge sezone reality serijala.

Dubravko je otkrio i zlatni četverougao za dobar roštilj. To su - roštilj, vatra, meso i žene. A evo što je na roštiljanju važno našim kandidatkinjama.

- Muškarac na roštiljanju mora biti muževan, opasan i mora znati što radi. Kao sa ženom, rekla je Natalija.

- Za mene je savršen roštilj kada meso bude dobro spečeno, a ne kad mi netko posluži polusirovo meso ili da ga se jedva reže, rekla je Kristina

- Volim kad muškarac preuzme inicijativu i glavnu riječ u pripremanju roštilja, a da ja budem tu pomoć. Ne treba mi pomoć, ali ako on može to napraviti, zašto ne?, rekla je Jelena.

U prvoj epizodi otkrivamo tko su naše djevojke.

Gastro serijal gledajte na Facebook stranici 24sata, YT kanalu 24sata i 24sata.hr

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.