Najave 14. svibnja 2019.

Veseli stol u Garden Breweryju - sprema se humanitarna večera za pamćenje

foto: Vlado Cvirn, Cvirn Weddings
gastro postao gastro.24sata.hr
Nakon što smo prisustvovali prošlom Veselom stolu, sve što vam želimo reći jest da ovoj večeri definitivno želite prisustvovati.

Korejska večera koju je Anita Kozina s bloga Veseli trbuh organizirala prošlog mjeseca u divnom Botaničaru ostavila je na nas takav snažan dojam da smo već pri samoj najavi iduće večere odmah rezervirali mjesto.

 

Možda vas zanima... Korejska večera s humanitarnim prizvukom: Što je Veseli stol i zašto se trebate pridružiti idućem? Recenzije

 

 | Author: Anita Kozina foto: Anita Kozina

Idući Veseli stol, kako Anita naziva svoje večere humanitarnog karaktera, održat će se 26. svibnja u The Garden Breweryju na Žitnjaku. Tema na je još uvijek nepoznata, no ono u što smo sigurni su vrhunska piva, ginovi i ista takva hrana.

Anita Kozina večere ovakvog tipa organizira već nekoliko godina, a svaka sa sobom donosi drugačiju tematiku. Hrana, uređenje i čitavo iskustvo na visokom su nivou, a humanitarni karakter čitavog događaja samo je još jedan plus da već danas rezervirate svoje mjesto na novom Veselom stolu.

Mi već jedna čekamo vidjeti što nam je ova kreativna blogerica pripremila ovog puta!

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.