Najave 16. ožujka 2023.

Vinka Tresić: "Uz pretplatu 24 Oranž dobila sam kod za Wolt i počastila se finim ručkom i desertom!"

Vinka Tresić
Vinka Tresić foto: Davor Puklavec/PIXSELL
gastro postao gastro.24sata.hr
Gastro blogerica Vinka Tresić oduševljena je online pretplatom na 24sata - za 17 eura dobila je obilje izvrsnog sadržaja, ali i odlične pogodnosti u vrijednosti od 88 eura za kupnju u Tommyju, vožnju Eko Taksijem, hranu preko Wolta...

Gastro blogerica Vinka Tresić strastvena je obožavateljica veganske hrane koja na svom blogu Veganica s pratiteljima nesebično dijeli recepte za jela od namirnica isključivo biljnog podrijetla. Kao korisnica Oranž pretplate na Plus sadržaj portala 24sata, dobila je brojne pogodnosti, a posebno joj se, naravno, svidjela pogodnost vezana uz hranu – kupon za Wolt koji je iskoristila kako bi naručila fina veganska jela za dan kad nije imala vremena za kuhanje.

 | Author: Davor Puklavec/PIXSELL Vinka Tresić foto: Davor Puklavec/PIXSELL

"Wolt je jedan od najpopularnijih digitalnih platformi za dostavu hrane u Hrvatskoj. Nije ni čudo s obzirom na to da se njihova aplikacija lako koristi, a dostava je brza pouzdana i povoljna. Ono što je meni izrazito bitno da u svakom trenutku mogu vidjeti stvarnu lokaciju dostave hrane i/ili namirnica, bez zapinjanja i neobjašnjivih ruta.

Kod Wolta mi se najviše sviđa što ima veliku ponudu dostave iz najpopularnijih zagrebačkih gastrotainment restorana. Ima dosta dobar izbor vegetarijanskih i veganskih opcija koje se mogu lako pronaći i naručiti u samo par koraka. To je spas za dane kada više nemam inspiracije što bih kuhala ili me jednostavno pregazi vrijeme pa umjesto da posegnem za nezdravom grickalicom, radije naručim zdravu dostavu koja je nutritivno puno bolji izbor.

 | Author: Davor Puklavec/PIXSELL Blogerici Vinki Tresić omiljena pogodnost Oranž pretplate na digitalni sadržaj 24sata jest Wolt, koji i inače često koristi kad ne stigne kuhati foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Iako vrlo rado kuham kod kuće jer obožavam cijeli proces pripreme hrane, ponekad mi se ne da trošiti vrijeme na odlazak u dućan (u mom slučaju više različitih dućana jer pratim popuste) i provoditi vrijeme u gužvi... e tu uskače Wolt market koji ima širok asortiman namirnica i vrhunske ponude. Tako da se često odlučim za ovu opciju koja mi štedi vrijeme i novac.

Osim brojnih pogodnosti koje se nude pri pretplati na 24 Oranž klub digitalnih pretplatnika meni su ipak najdraži kuponi koje dobivam ako odaberem godišnji pristup. Prvi kupon za koji sam se odlučila da ću odmah iskoristiti je bio Wolt kupon od 13 eura te sam se počastila finim ručkom i desertom na kraju", otkrila nam je Vinka koja je kao korisnica Oranž pretplate, uz kod za Wolt, dobila i druge pogodnosti - kupone za Tommy, CineStar, Eko Taxi, Grawe, Matičnjak, Admiral, ali i popuste naših drugih partnera.

 | Author: Davor Puklavec/PIXSELL Blogericu Vinku Tresić oduševile su sve pogodnosti koje dobiva uz kupnju Oranž pretplate na digitalni sadržaj 24sata foto: Davor Puklavec/PIXSELL

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.