Najave 09. ožujka 2018.

Zadar Wine Festival spaja vinare, ugostitelje i ljubitelje vina

foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Budući da su Zadar i Zadarska regija trenutno jedna od najbrže rastućih vinskih i turističkih regija u Hrvatskoj, sve veći broj vinara, međunarodna priznanja te velike investicije u vinarstvu dokaz su opravdanosti organizacije prvog Zadar Wine Festivala koji će se održati 24. i 25. ožujka 2018. u Arsenalu, 500 godina starom spomeniku kulture, koji svojim izgledom privlači ljude sa svih strana svijeta.

Povezali i okupili smo vinare, ugostitelje i ljubitelje vina s ciljem da svi zajedno uživaju u vrhunskim vinima, te sklope nova poznanstva i dobre poslove.

Naime, ovo je područje kroz cijelu godinu, a prvenstveno tijekom turističke sezone vrlo značajno tržište za plasman vina malih i velikih proizvođača iz cijele Hrvatske. Stoga je ovakav festival izvrsna prilika proizvođačima da predstave vina i sorte svoje regije.

Poznata je činjenica da suvremeni ugostitelji u svojim vinskim kartama moraju imati veliki izbor vina različitih sorti, a ova manifestacija će im pomoći pri njihovom odabiru.

 

 | Author: Promo foto: Promo



Tijekom dva festivalska dana u jedinstvenom ambijentu Arsenala očekuje Vas:

  • glazbeni i zabavni program
  • stručno vođene vinske radionice (Hrvatski sommelier klub)
  • savjetovanja u vezi izrade profesionalnih vinskih karti (HSK)
  • savjetovanje o mogućnostima dobivanja EU sredstava
  • besplatne ulaznice ugostiteljima i hotelijerima u regiji

Vidimo se u Zadru!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.