Najave 28. studenoga 2023.

Zara je u Dubaiju otvorila svoj prvi dizajnerski kafić

Zara Café Dubai
Zara Café Dubai - prvi kafić u povijesti slavnog modnog brenda foto: Zara
gastro postao gastro.24sata.hr
Zara Café u Dubaiju nudi specialty i organske kave i čajeve, bezalkoholne napitke, peciva i kolače i sve se poslužuje u Zara Home posuđu. U uređenju prostora jako se pazilo na održivost

Moda je još jednom ušla u svijet gastronomije – ovaj put riječ je o Zari, koja je u sklopu svoje prodavaonice u luksuznom shopping centru Mall of Emirates u Dubaiju otvorila svoj prvi avangardni dizajnerski kafić. Kafić je uređen u minimalističkom, industrijskom stilu, a korišteni su održivi materijali. Općenito se pri uređenju Zara Caféa pazilo na održivost, pa je tako i otpad sveden na minimum, a koriste se obnovljivi izvori energije te se kroz inovativna rješenje pazi i na potrošnju vode.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @mydxbelly

Na meniju novog Zarina kafića nalaze se specialty i organske kave i čajevi, bezalkoholni napitci, peciva i slastice brendirane Zarinim logom, a sve se poslužuje u Zara Home šalicama i na njihovim tanjurima.

Unutar kafića održavat će se u budućnosti umjetnički nastupi koji bi trebali zaokružiti ponudu prvog Zara Caféa u povijesti slavnog modnog brenda.

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.