Vrijeme je da krenemo na gastronomsko putovanje nekim od najfinijih kuhinja svijeta, a sve potrebno za ovo fino putovanje osigurali su MAGGI i THOMY! Od obožavane kombinacije svinjetine i francuske salate koja je neizbježan dio naše domaće kuhinje i toplih meksičkih krajeva koji spajaju meso, grah i kukuruz u mirisna jela pa sve do daleke Indije i Kine, sve to moći ćeš isprobati u vlastitoj kuhinji.
Kako pripremiti ove fine zalogaje pokazat će ti Sandra Rončević, Milica Šundov Šupe, Darko Debić i Mile Butorac na novom izdanju missGASTRO meetupa powered by MAGGI i THOMY. Koja je tajna najfinije francuske salate (osim, naravno, THOMY majoneze) otkrit će Milica, a isto tako pripremiti i sočne rolice od svinjetine premazane THOMY senfom.
Uz zvukove mariachija Mile će pripremati bogatu meksičku juhu s mljevenim mesom, crvenim grahom i čilijem, a pun okus jelu dat će MAGGI Goveđa kocka za juhu. Na sasvim drugi kraj svijeta vode nas Darko i Sandra. Dok će Sandra uz pomoć MAGGI Tikka Masala umaka za kuhanje pripremiti istoimeno indijsko jelo koje sljubljuje piletinu i indijske začine, Darko će pokazati kako u dom dovesti dašak Kine uz MAGGI Slatko-kiseli umak na kineski način u kojem će se kupati mesne okruglice.
Svakako posjeti missGASTRO Instagram profil u petak, 22. studenog i poprati kako napreduje kuhanje, a sve ove fine recepte pronaći ćeš uskoro i na missGASTRO portalu!