Ako ste početnik, za vas je idealan nadolazeći termin 28. travnja. Predznanje za tečaj kod Gastronomada vam uopće nije potrebno, doslovno, ne morate znati ispeći niti jaja. No, zato ćete doznati kako najbolje organizirati kućni hladnjak i nabavu namirnica, otkrit ćete tajne rižota i domaćih tjestenina, naučiti sve o marinadama i osmozama te načinima pripreme mesa. Naučit ćete i koristiti začine, a ribe, školjke i mekušci više neće biti misterij.
Termini edukacije su u popodnevnim satima od 18 h (ponedjeljkom i srijedom), trajanje svakog termina je tri puna sata i tako kroz pet tjedana - preko 30 sati intenzivne edukacije.
Više detalja o cijeni tečaja, terminima i načinima plaćanja potražite ovdje. Namirnice, alati za kuhanje, pregače i pribor su osigurani, a polaznici po završetku tečaja dobivaju certifikat Gastronomada.