plemenit cilj Kuhanjem pomažu osobama s invaliditetom Svakog četvrtka na Adventu na Europskom trgu, uz dobru zabavu, čeka te i vrhunska hrana koja se kuha s plemenitim cilje… Najave
petkom... Orada na dva drugačija načina po receptu Grgura Bakšića Grgur Bakšić predstavlja dva načina pripreme orade uz simulaciju grilla te oradu s listovima duhana Špajza
korisna navika Zašto je dobro pri ruci uvijek imati domaći povrtni temeljac Tijekom školice kuhanja kod Gastronomada stekla sam jednu dobru naviku – redovitu pripremu povrtnog temeljca. Obično di… Recepti
+ kesten pire! Kakav ručak: Lungić od vepra s gljivama Chef Grgur Bakšić vam predlaže dva jesenska recepta s kestenima, gljivama i veprom Recepti
Gastro.hr Naučite kuhati prije ljeta Gastronomadi akademija kreće s novom turom škole kuhanja. U samo pet tjedana naučit ćete rezuckati, pirjati, pohati, pr…