09. svibnja 2016.

Ne propustite: Eno-gastro biciklijada po Korčuli

Bicikle GET
foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Ciklo G.E.T Tour Korčula održat će se na otoku Korčuli, a spojit će sve ljepote otoka s cikloturizmom

Ova biciklijada, zabavno-rekreativnog karaktera, održat će se od 13. do 15. svibnja, a namijenjena je turistima i rekreativcima. Spaja cikloturizam s ostalom ponudom na otoku, a održat će se u zajedničkoj organizaciji svih lokalnih turističkih zajednica na otoku Korčuli i udruge za kulturu stola G.E.T.

Get | Author: Promo foto: Promo

Sudionici će u tri dana imati prilike upoznati kulturu, povijest, prirodne ljepote i eno-gastro ponudu jednog od najljepših otoka na svijetu. Rute koje vode od Vela Luke, preko Blata i Smokvice, do grada Korčule i Lumbarde, uključuju korčulanska vina, maslinova ulja, ekološki med i druge ekološke proizvode i suvenire te, naravno, gastro ponudu konoba i OPG-a. Kotizacija za sudionike je simbolična, moguće je sudjelovati na svim ili samo nekim rutama, a korčulanski hoteli su sudionicima ponudili povoljniji smještaj, uz dodatne popuste onima koji odluče ostati na otoku koji dan dulje. Pretprijave su moguće preko web stranice http://ciklo.get4u.hr te u uredima korčulanskih turističkih zajednica, isto kao i dobivanje informacija, a prijaviti se možete i na startnim lokacijama. Uz pravovremenu najavu, bit će moguće i unajmiti bicikl.

Opis ruta pojedinih ruta s popisom kontrolnih točki nalazi se na linku: http://ciklo.get4u.hr

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.