gastro postao
Tunjevinu zamijenite slanutkom pa uživajte u kremastom punjenju hrskavog sendviča.
Vegetarijanska verzija sendviča nalik onom od tunjevine, okusom će vas podsjetiti na hummus, a hrskavo pecivo i kakvo povrće po želji dat će mu ono što svaki sendvič treba imati – ukusnu kompoziciju okusa između dvije kriške kruha. Kada blendate sastojke, nemojte ih usitniti do kraja kako bi se se slanutak osjećao pod zubima. Dodajte salatu, rajčicu i papriku pa uživajte u slasnom i okusima bogatom sendviču. Ponesite ga na posao, izlet ili neka bude vaš jednostavan i fini doručak s kojim ćete krenuti u novi dan.
Potrebno vam je:
- 1 konzerva slanutka
- 2 žlice majoneze
- 1 žličica senfa
- 2 žlice luka
- Pecivo
- Salata
- Sol, papar
Priprema:
- Sve sastojke osim peciva, salate i luka ubacite u blender.
- Luk nasjeckajte na sitno pa ga umiješajte u smjesu.
- Pecivo prerežite na pola i premažite ga maslacem s obje strane.
- Tostirajte ga na tavi.
- Na donji dio sendviča stavite salatu, premažite je slanutkom i prekrijte drugim listom salate.
- Poklopite pecivom i poslužite.
Dobar tek!