U Franck loungeu, uz voditeljsku palicu Antonije Mandić, Franckov profesionalni barist Josip Novačić predstavio je jednostavan i brz način pripreme Franck Café cappuccina s hladnim mlijekom koji se serviraju uz puno kockica leda.
Ledene varijante ovog omiljenog cappuccino brenda na hrvatskom tržištu kreirane su za sve ljubitelje finih, kremastih napitaka koji su tako dobili osvježavajuće, ljetne inačice dobro im poznatih okusa cappuccina s potpisom Francka.
Apsolutni hit među posjetiteljima na ovogodišnjem ATP-u je cappuccino okus kokos i bijela čokolada kojeg, uz popularni Irish, Vaniliju i Čokoladu te Classic, Cappuccino s manje šećera i Cappuccino bez kofeina u hladnim varijantama možete potražiti u kafiću ili pripremiti kod kuće. Za male i velike ljubitelje slastica tu su hladne verzije pjenušavih napitaka bez kave – Bananaccino i Jagodaccino.
Ujedno, na radionici je predstavljen i poseban koktel s tonikom i tzv. „cold-brew“ kavom odnosno kavom pripremljenom na specifičan način putem hladne ekstrakcije čija priprema u prosjeku traje oko 8 sati.