30. listopada 2013.

Pekač za kruh

gorenje1.jpg
1/2
gastro postao gastro.24sata.hr
Neka vas od sada ujutro umjesto budilice probudi miris svježe pečenog kruha prema vašem izboru. I to bez nepotrebnog ustajanja

Priprema kruha je vrlo jednostavna, a kruh ukusan i zdrav jer znamo od čega je napravljen. Sve što nam je potrebno je "ono najbolje domaće" brašno i Gorenje aparat za pečenje kruha. Navečer stavimo sastojke u aparat i namjestimo vrijeme, a ujutro nas probudi miris svježe pečenog domaćeg kruha.

Bijeli ili crni, raženi ili kukuruzni za ljepši početak dana. Neka vas ujutro umjesto budilice probudi miris svježe pečenog kruha.
I to bez nepotrebnog ustajanja. To omogućuje funkcija odgode početka pečenja kruha do 13 sati. Sve sastojke potrebno je staviti u aparat za pečenje, izabrati odgovarajući program i namjestiti početak pečenja tako da kruh bude pečen točno onda kada vi to želite. Izbor vrste kore pomoću funkcije "CrustChoice" Svjetla, srednja ili tamna boja korice?

Po svojoj mjeri i ukusu, jednostavnim pritiskom na gumb izaberite razinu zapečenosti i prilagodite kvalitetu kruha svojem ukusu. Za one koji još nisu vješti u pečenju kruha,a imaju povjerenja u suvremenu tehnologiju, aparat za pečenje kruha olakšat će postupak s čak dvanaest tvornički namještenih programa. Svaki od programa ima točno određen redoslijed funkcija i njihova trajanja. Ukoliko to želite, možete cijeli posao uzeti u svoje ruke i prilagoditi pečenje svojim željama i potrebama.

Aparatu za pečenje kruha BM1400E pripadaju dva različita oblika posuda za pečenje. Obje posude presvučene su posebnim materijalom koji sprječava primanje. Aparat ima čak 12 prednamještenih programa pečenja za razne vrste kruha, a u slučaju da dođe do kraćeg prekida opskrbe s električnom energijom, aparat automatski nastavlja s pečenjem. Preporučena maloprodajna cijena aparata za pečenje kruha BM1400E je 1.299,00kn.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.