gastro postao
                                            
                                        
                                    Pripremite pizzu koju ćete obožavati već nakon prvog zalogaja. 
                                
                                
                                    
                                
                                Bogatstvo okusa postići ćete tek s nekoliko sastojaka. Češnjovka je zadužena za aromatičan, mesni dio dok mozzarella čini onaj rastezljiv i neodoljiv dio pizze. Ne zaboravite ni masline koje će odlično zaokružiti cijelu priču, a da bi pizza bila sočnija na kraju pečenja pokapajte je maslinovim uljem.
Potrebno vam je:
- Tijesto za pizzu
 - 100 ml umaka od rajčice
 - 1 češnjofka
 - 100 g mozzarelle
 - 1 režanj češnjaka
 - Masline
 - Bosiljak, origano
 - Maslinovo ulje
 
Priprema:
- Pripremite tijesto za pizzu i razvaljajte ga.
 - U umak od rajčice dodajte protisnuti češnjak, bosiljak i origano.
 - Češnjovku skuhajte pa je narežite na kolutiće.
 - Premažite tijesto umakom od rajčice, pospite maslinama, češnjofkom i mozzarelom.
 - Pecite na 200 stupnjeva dok se sir ne otopi.
 - Izvadite iz pećnice i pokapajte maslinovim uljem.
 
Dobar tek!