03. rujna 2014.

Počinje peti Kinookus

KINO OKUS.png
gastro postao gastro.24sata.hr
Jedinstveni food film festival, koji se bavi hranom i problematikom njezine industrijske proizvodnje, opet otvara svoja vrata.

Ceremonijom otvorenja na glavom trgu u Stonu danas u 20.30 sati počinje peto izdanje međunarodnog food film festivala Kinookus.

Jedinstveni festival posvećen hrani i problemima njezine industrijske proizvodnje održat će se u Stonu od 3. do 7. rujna 2014. pod općom temom "Okus iznenađenja". U svim sekcijama festivala goste i posjetitelje očekuje niz audiovizualnih i okusnih iznenađenja kojima organizatori žele skrenuti pažnju na goruće probleme našeg vremena, od drastičnog smanjenja bioraznolikosti do sve osjetnijih klimatskih promjena.

U filmskom programu za Veliku i Malu kamenicu natječu se igrani i dokumentarni, kratkomentražni i dugometražni filmovi, a publika će tek na samom otvorenju saznati koje filmsko ostvarenje otvara ovu sekciju. Nakon projekcije filma goste i posjetitelje iz Hrvatske i inozemstva očekuje zakuska stonskih ugostitelja i vrhunska vina 13 obiteljskih vinarija s Pelješca.

Do Stona iz Dubrovnika možete doći besplatnim Kinobusom koji s Pila polazi u 19.30 sati. U slučaju lošeg vremena program će se održati u prostoru Kneževog dvora u Stonu.
 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.