01. siječnja 2015.

Pravila nagradnog natječaja"Tvoj recept u mjesecu jagoda"

Mjesec jagoda
foto: Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr

Članak 1: ORGANIZATOR

Natječaj „Tvoj recept u mjesecu jagoda“raspisuje: Fliba d.o.o., (OIB: 30777726033), Gospodarska ulica 5 , 10255 Zagreb (dalje: Organizator) koji ima sva prava i obveze koja proizlaze iz nagradnog natječaja. Natječaj Organizator priređuje u suradnji s 24sata d.o.o. (OIB: 78093047651), Oreškovićeva 6H/1, 10000 Zagreb, koji je medijski partner priređivača natječaja (u daljnjem tekstu pravila: medijski i promotivni partner ili 24sata) u svrhu promocije portala Gastro.hr.

Članak 2: TRAJANJE I SVRHA NATJEČAJA

Nagradni natječaj, u kojem se bira pet najboljih recepta kojima je jagoda glavna namirnica, raspisuje se u svrhu promocije portala Gastro.hr. Nagradni natječaj traje od 20. svibanja do 08. lipnja 2015. godine.

Članak 3: PRAVO SUDJELOVANJA

Pravo prijave za sudjelovanje u ovom natječaju imaju sve punoljetne fizičke osobe iz Hrvatske.

Članak 4: PRIJAVA SUDJELOVANJA U NATJEČAJU

Pravo sudjelovanja u natječaju imaju sve punoljetne fizičke koje se registriraju i ispune obrazac za unos recepta na www.gastro.24sata.hr u razdoblju od 19.svibnja do 8.lipanja 2015. Osoba koja se prijavljuje mora imati sva prava na prijavljeni sadržaj. Organizator natječaja je ovlašten na temelju diskrecijske procjene u bilo kojem trenutku i bez obrazloženja diskvalificirati bilo kojeg sudionika ako isti krši zakonske propise koji su na snazi u Republici Hrvatskoj ili svojim postupcima narušava ugled ili šteti interesima Organizatora. Sudionici natječaja, prihvaćanjem pravila sudjelovanja se u potpunosti odriču bilo kakvih potraživanja od Organizatora na osnovi naknade bilo kakvog oblika troška ili štete koja bi mogla nastati prilikom ispunjenja zadatka koji je propisan ovim pravilima.

Članak 5: PROGLAŠENJE DOBITNIKA

Posjetitelji portala Gastro.hr se prijavljuju u natječaj uploadom fotografija i ispunjavanjem obrasca za unos recepta. U periodu od 09. do 10. lipnja će redakcija portala Gastro.hr odabrati finaliste natječaja nakon čega slijedi glasovanje čitatelja te bodovanje žirija u omjeru važnosti 50%-50% i to od 10. do 17. lipnja 2015. 23:59 h. Za svaki prijavljeni recept je moguće s jednim korisničkim računom na portalu glasovati samo jednom. Finalisti će na kraju glasovanja biti poredani po broju glasova te će biti označeni brojevima, odnosno bodovima (najviše glasova=najviše bodova). Ovim će bodovima biti pridodani i bodovi žirija, a pet recepta s najvećim zbrojem bodova čitatelja i žirija će biti nagrađeni s Emmezeta poklon bonom u iznosu od 1000,00 kn. Rezultati natječaja će biti objavljeni na portalu Gastro.hr tijekom 18. lipnja 2015. Sudionici pristaju da njihova imena i podaci, recepti sa slikama budu javno objavljeni te pristaju na ostale uvjete definirane ovim Pravilima. Recepte sa slikama i podacima korisnika će objaviti portal Gastro.hr i eventualno drugi mediji.

Članak 6: SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Sudionici ovog natječaja ne mogu zahtijevati novčanu nagradu ili bilo kakve nagrade od Organizatora, osim ako Organizator ne odluči drugačije tijekom trajanja natječaja te informaciju o tome objavi na portalu Gastro.hr. Prijavom sudjelovanja u ovom natječaju, sudionici prihvaćaju Pravila ovog natječaja. Autor svakog prijavljenog materijala slanjem svoje prijave jamči da sva autorska prava na prijavljenom rješenju (svi vizuali/slike, tekstovi/slogani) pripadaju njemu, da na njemu nema tereta te da ista nisu ograničena ili prenijeta u korist bilo koje treće fizičke ili pravne osobe. Prihvaćanjem ovih Pravila, autori/svi sudionici ovog natječaja, daju u korist Organizatora pravo isključivog iskorištavanja njegovih autorskih prava na prijavljene radove i to na način da ovlašćuju Organizatora da prijavljene uratke oglašavaju u medijima u svrhu promocije, tijekom neograničenog vremena u neograničenoj nakladi i broju izdanja na cijelom teritoriju Republike Hrvatske, sukladno ovim Pravilima te na online kanalima. Autori pobjedničkih radova prihvaćaju da se njihovo ime, lik i djelo iskoristi u promotivne svrhe, a s ciljem dobivanja publiciteta i promocije navedene u Članku 2. U slučaju da bilo koja treća fizička ili pravna osoba pokrene protiv Organizatora bilo kakve sudske, upravne ili druge slične postupke utemeljene na navodnoj povredi autorskih ili drugih prava vezano uz oglašavanje, proizvodnju, umožavanje, distribuciju ili prodaju sadržaja koji se pojavljuju u prijavljenim radovima, Autor navedenog materijala/rada se obvezuje pridružiti takvom postupku te potraživanja iz istog zahtjeva preuzeti na sebe te braniti Organizatora od svakog zahtjeva postavljenog u takvom postupku te istima naknaditi sve troškove koji bi im mogli nastati uslijed takvog zahtjeva te pokretanja sudskog ili administrativnog postupka. Organizator se obvezuje obavijestiti Autora materijala o pokretanju bilo kojeg takvog postupka odmah, a najkasnije u roku od 7 (sedam) radnih dana od dana kada zaprimi obavijest o pokretanju postupka. Organizator je ovlašten sam raditi određene preinake, dorade i slično na prijavljenim materijalima dokle god te iste ne predstavljaju deformiranje istog, kao niti bilo koju drugu povredu prava Autora, koja bi bila temelj za bilo kakav zahtjev Autora prema Organizatoru ili drugoj osobi i za isto nije potrebna nikakva suglasnost ili odobrenje Autora. Organizator sve prijavljene materijale uz potrebne dorade može koristiti za oglašavanje u svim medijima (televizija, novine, internet...), ali ih nisu obvezni koristiti u reklamne svrhe. Sudionici se dostavom materijala za natječaj odriču bilo kakvih daljnjih potraživanja prema Organizatoru po bilo kakvoj osnovi.

Članak 7: POGREŠNE I NEREGULARNE PRIJAVE

Pogrešne ili nepotpune prijave su nevažeće i ne daju pravo podnositeljima ni na kakvu naknadu ili na sudjeovanje u nagradnom natječaju. Sve prijave i glasovi zaprimljeni korištenjem bilo kakvih zlonamjernih programa i web servisa biti će uklonjeni, kao i sve prijave i glasovi stečeni bilo kojim drugim sumnjivim i neregularnim metodama, a koje sudioniku omogućuju nepoštenu prednost pred drugim sudionicima.

Članak 8: PUBLICITET

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se njihovi video materijali, njihovo ime, adresa i slika mogu od strane Organizatora objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.