10. travnja 2015.

Prijavite se na proljetnu školicu kuhanja

Sparoge
foto: Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Okusite proljeće na tanjuru na proljetnoj školi kuhanja sa chefom Sašom Polojcem

Stiglo je proljeće, a s njim i namirnice koje jednostavno privlače da ih se iskoristi. Uz chefa Sašu Polojca naučit ćete kako na najbolji način iskoristiti šparoge, špinat, grašak i mladi luk. Osim finih jela, Saša će vam pokazati osnovne kulinarske trikove poput pravilnog sjeckanja luka ili razbijanja jaja jednom rukom, a sve što vas zanima spremno i rado će vam pokazati.

Proljetna škola kuhanja Saše Polojca

Radionica će se održati u zagrebačkom Miele Centru u subotu 25. travnja od 11 do 14 sati. Pripremat će se

  • proljetni rižoto na bazi radiča i špinata
  • piletina punjena rukolom, sirom i slatkim feferonima
  • pureći medaljoni u umaku od graška
  • fritaja sa šparogama
  • proljetna krem juha

Kako se prijaviti na Proljetnu školu školu kuhanja Saše Polojca?

  • Ispunite obrazac na dnu članka i prijavite se do 23. travnja
  • Dobit ćete na mail sve podatke o rezervaciji s potrebnim podacima o uplati
  • Cijena radionice iznosi 200 kuna i prima maksimalno 12 polaznika
  • Radionicu je potrebno uplatiti do 24. travnja u 12 sati

O Miele Centru

Miele je poznata marka kućanskih uređaja koja postoji diljem svijeta. Osnovu poslovanja čine stalne inovacije, a njihove su radionice kuhanja kreirane su za kuharske početnike i zaljubljenike u kulinarstvo. Naučite osnovna znanja i vještine u pripremi, obradi i tehnološkim postupcima za praktične savjete i običaje u kulinarstvu.

Fill out my online form.
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.