Stiglo je proljeće, a s njim i namirnice koje jednostavno privlače da ih se iskoristi. Uz chefa Sašu Polojca naučit ćete kako na najbolji način iskoristiti šparoge, špinat, grašak i mladi luk. Osim finih jela, Saša će vam pokazati osnovne kulinarske trikove poput pravilnog sjeckanja luka ili razbijanja jaja jednom rukom, a sve što vas zanima spremno i rado će vam pokazati.
Proljetna škola kuhanja Saše Polojca
Radionica će se održati u zagrebačkom Miele Centru u subotu 25. travnja od 11 do 14 sati. Pripremat će se
- proljetni rižoto na bazi radiča i špinata
- piletina punjena rukolom, sirom i slatkim feferonima
- pureći medaljoni u umaku od graška
- fritaja sa šparogama
- proljetna krem juha
Kako se prijaviti na Proljetnu školu školu kuhanja Saše Polojca?
- Ispunite obrazac na dnu članka i prijavite se do 23. travnja
- Dobit ćete na mail sve podatke o rezervaciji s potrebnim podacima o uplati
- Cijena radionice iznosi 200 kuna i prima maksimalno 12 polaznika
- Radionicu je potrebno uplatiti do 24. travnja u 12 sati
O Miele Centru
Miele je poznata marka kućanskih uređaja koja postoji diljem svijeta. Osnovu poslovanja čine stalne inovacije, a njihove su radionice kuhanja kreirane su za kuharske početnike i zaljubljenike u kulinarstvo. Naučite osnovna znanja i vještine u pripremi, obradi i tehnološkim postupcima za praktične savjete i običaje u kulinarstvu.