Konoplja je nutritivno izvanredno vrijedna biljka, a u nas sve popularnija u obliku praha, ulja i sjemenki. Konopljino ulje sadrži idealan omjer omega 6 i 3 esencijalnih masnih kiselina, dok je prah bogat izvor biljnih proteina. U kuhinji je možete koristiti na raznolike načine – od glavnih jela do deserta.
Kako pripremiti ukusan burger ili shake s konopljom pokazat će vam učiteljica kuhanja Tončika Cukrov, a za sva pitanja o konoplji tu je Marina Zubak, ekopoduzetnica, koja već dugi niz godina istražuje konoplju. Korisnike kartice bio&bio kluba očekuje posebna pogodnost – u zamjenu za 20 bodova ekskluzivna cijena radionice iznosi svega 79 kuna, dok je redovna cijena radionice 200 kn.
Za sudjelovanje na radionici obavezna je rezervacija mjesta na: info@makronova.com ili tel: 01 4847 119, a termini održavanja su četvrtak, 29. 5. 2014. od 17.30 do 19.30 i subota, 31. 5. od 10 do 12 sati.
Više informacija možete dobiti ovdje.
Radionica "Jela od konoplje"
28. svibnja 2014.
gastro postao
Saznajte koja se sva jela mogu pripremiti od praha, ulja i sjemenki konoplje na radionici kuhanja u Makronovi.