Stoga, kako i priliči u slavljeničkom mjesecu, u Kuhaoni vam nude pregršt zanimljivih tema, a na svaku pojedinačno kupljenu ulaznicu dolazi i prigodni rođendanski popust od 10%.
U listopadu pripremaju francuske slastičarske klasike, i uživa se u okusima libanonske i korejske kuhinje te uvijek dobrodošle tjestenine.
A sve zajedno će biti zaokružiti vinskom školom u kojoj ćete upoznati i kušati najbolja vina s najpoznatijih svjetskih vinskih destinacija.
Odaberite temu, uplatite radionicu i time osigurajte mjesto za nova kulinarska iskustva i okuse.
Teme radionica:
06.10.2016. Korejska kuhinja – Predavač: Ivan Milas
13.10.2016. Ekleri i profiteroli – Predavač: Bojana Bukvić
18.10.2016. Vinsko putovanje svijetom – Predavač: Aleksandar Noršić
20.10.2016. Kuhinja Libanona – Predavač: Marijana Zlomislić
25.10.2016. Francuski deserti – Predavač: Bojana Bukvić
27.10.2016. Slasna tjestenina – Predavač: Ivan Milas