Recenzije 12. veljače 2018.

Još bolji Good Food uvodi sjajne novitete

foto: Lidija Lončarić
gastro postao gastro.24sata.hr
Nakon otvorenja nove poslovnice u Palmotićevoj ulici, Good Food donosi sjajne novosti koje će posebno razveseliti ljubitelje njihovih salata...

Divno uređen, ogroman prostor prvo je što ćete zamijetiti kod skretanja s Trga Europe u Palmotićevu ulicu. Kroz velike staklene izloge vidjet ćete šarenilo boja svježeg povrća, a možda će vas privući i njihove staklenke s desertima.

"Potreba za novim i većim prostorom javila se kada je Good Food u Teslinoj postao premalen čak i za naše pojmove", objasnio je direktor Kazimir Krnjić na druženju povodom predstavljanja poslovnice u Palmotićevoj 2.

 

 | Author: Lidija Lončarić foto: Lidija Lončarić

 

No, to nikako nije sve! Osim novog prostora, Good Food svojim posjetiteljima od sada nudi i mogućnost samostalnog kreiranja salate. Jednostavno uzmite listić, označite što sve želite u svojoj salati, pa listić predajte osoblju iza pulta. Oni će vam napraviti salatu, a označite li jednu kućicu više, vaša se kombinacija može spremiti u web arhivu, pa joj se tako uvijek možete vratiti.

Ono što nam se posebno svidjelo jest uvođenje mogućnosti web naručivanja hrane. Zbog užurbanosti, nedostatka parkirnog mjesta i velike želje za njihovim salatama, tortiljama, burgerima i juhama, Good Food je odlučio uvesti novi način udovoljavanja gostima. Na jelo se čeka 21 minutu nakon slanja narudžbe, a zatim se ona jednostavno preuzima u poslovnici Good Fooda.

 

 | Author: Lidija Lončarić foto: Lidija Lončarić

 | Author: Lidija Lončarić foto: Lidija Lončarić

 

A hrana? Hrana je bolja nego ikad! Isprobali smo tortilju s goveđim mesom i cheddarom, club sendvič s piletinom i kuhanim jajima, sočan burger s pestom i sušenim rajčicama, ciabattu s teriyaki piletinom, hrskave i aromatične krumpiriće pečene u kori i ono što nas je najviše oduševilo - pitu od višanja sa sezonskim začinima. Još topla, s kiselkasto slatkim punjenjem i divnom prhkom koricom, ova pita je svakako nešto zbog čega ćemo češće svraćati u Good Food. Bilo je tu, naravno, i salata, onih s piletinom, kaparama, govedinom, sirevima...

 

 | Author: Lidija Lončarić foto: Lidija Lončarić

 

Krnjić je istaknuo kako su svi sastojci svježi te pristižu od domaćih proizvođača, a dodao je i kako se za vrijeme toplijih dana otvara terasa kako bi uživanje u njihovim specijalitetima bilo još posebnije.

U moru burgera, kebaba i pizza cutova, Good Food zbilja nudi nešto drugačiju, zdraviju, ali brzu varijantu ručka. I to je baš ono što nam treba!

 

 | Author: Lidija Lončarić foto: Lidija Lončarić

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.