Recenzije 15. prosinca 2017.

Najslađe testiranje na Adventu u Zagrebu

foto: Jamnica
gastro postao gastro.24sata.hr
Jamnica vodi obilaske po Adventu u Zagrebu, a njihovi dobitnici natječaja kušaju i recenziraju ponudu. Nakon slanog, testirali su slatko i o tome detaljno izvijestili.

Petoro ljudi iz cijele Hrvatske i njihove pratnje, a bez da je itko od njih iz gastro svijeta, obišli su u srijedu Advent u Zagrebu u sklopu "Jamnica te vodi na Advent" natječaja. Zadatak? Isprobati slatku adventsku ponudu, komentirati te preporučiti u kojim su slasticama najviše uživali.

Jamnica recenzenti ne rade službeno ocjenjivanje, a tako je bilo i za vrijeme prvog, slanog obilaska, ali na njihovoj zamišljenoj listi pobjedu u kategoriji slatkog odnijela je Apple pie fritula iz Time kućice na Strossmayerovom trgu. Začinjena pečena jabuka i krema od vanilije u potpunosti ih je osvojila. 

Istražili su dobar dio Strossmayerovog, Zrinjevca, Europskog trga i Varšavske ulice. Na potonjoj lokaciji kod Bolesne braće (Čudna šuma), oduševili su se "vafl-revolucijom" u obliku Wafletine. No, zanimljivo je da su mnogima najdraže bile dobre stare palačinke i klasične dalmatinske fritule. 

Što su sve slatko probali, gdje se poslužuje prava, a ne "fake" Nutella s palačinkama, kakva je germknedla ljudima koji je prvi put u životu kušaju i s čime su (iznenađenje!) krenuli u testiranje, čitajte na web stranici Jamnice.

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.