Recenzije 29. svibnja 2017.

Novi deserti kojima nećete moći odoljeti

foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
U „Torterie Macaron“ deserti su jednako neodoljivi kao i sam naziv slastičarnice.

Uz torte, tartove, krafne, brownije, sladolede i brdo drugih slastica, odnedavno su u ponudi i veliki kolačići- idealni za brzinski doručak. Svi oni koji ujutro ne stignu pripremiti obrok ili se samo žele zasladiti bez grižnje savjesti, bit će oduševljeni zdravim cookiejem sa zobenim pahuljicama, mrkvom, brusnicama, jabukama i agavinim sirupom. Odnedavno možete kupiti i energetski cookie u kojem su također zobene pahuljice, ali i lanene i suncokretove sjemenke zaslađene bananom i medom. 


Ljubitelji domaćih bakinih kolača zasigurno će posegnuti za komadom bogate torte od jabuka, vanilije i oraha, a oni koji traže osvježenje oduševit će se novim slasticama od manga. Uz tortu s laganom pjenušavom kremom od popularnog tropskog voća, mogu isprobati i desert u čaši, ali i omiljene macaronse s kremastim punjenjem.

 | Author: Lidija Lončarić foto: Lidija Lončarić
Uz žuti macarons od manga, idealno pristaje ljubičasti od borovnice, koji je odnedavno priključen standardnim okusima čokolade, nougata, maline i pistacije. Dobra je vijest i novi ferrerito macarons osmišljen prema istoimenoj torti koja brzo nestaje s polica.

 | Author: Lidija Lončarić foto: Lidija Lončarić

Ako radije birate sladoled u slatkom kornetu, umjesto torti ili macaronsa, svakako vrijedi isprobati i osvježavajući sladoled od manga. Nevjerojatno dobro pristaje uz kremastu pistaciju, a odličan je i u kombinaciji s browniejima. 

 | Author: Lidija Lončarić foto: Lidija Lončarić

Zadovoljstvo potražite u slastičarnicama „Torterie Macaron“ na četiri lokacije u Zagrebu – Centar Cvjetni, Avenue Mall, City Centar One West i Arena Centar. Popularne cheesecake i ferrerito torte, kao i neke od novih slastica možete isprobati i u nekim Leggiero barovima, uz šalicu ukusne kave. 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.