Recenzije 08. prosinca 2017.

Sla(s)no testiranje na Adventu u Zagrebu!

foto: Jamnica
gastro postao gastro.24sata.hr
Jamnica se ove godine odlučila na malo drugačiji pristup Adventu u Zagrebu pa su raspisali natječaj i odabrali polaznike za tri obilaska s vodičem. Prva, slana tura, okupila se u srijedu i obišla nekoliko kućica

Koji štand je najbolji, čija adventska ponuda je nezaobilazna i što sve treba probati na adventu, ovih dana čitate sa svih strana. No, na ovakvu recenziju još niste naišli. Naime, Jamnica je okupila pet dobitnika nagradnog natječaja i povela ih na adventski obilazak. 

Prvi od tri obilaska, onaj slane tematike, dogodio se u srijedu gdje su pet dobitnika sa svojim pratnjama kušali hranu na sedam kućica. Krenuli su s Klovićevih dvora i završili na Strossu, a kako su na kraju zaključili, najviše ih se dojmila veprova kobasica i pileća empanada. 

Isprobali su razne burgere, kobasice, empanade i hrenovke. Neopterećeni manjkom "službenog" gastro iskustva, uživali su u adventu i dobro se zabavljali. Kako im je bilo, što su sve isprobali za što kažu da je neizostavna stanica na vašem adventskom putu, pročitajte na web stranici Jamnice.

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.