23. prosinca 2014.

Idealna pečenja i savršeni losos chefa Branka Ognjenovića

Punjeni pileći batak
1/3
foto: Goran Jakuš
gastro postao gastro.24sata.hr
Isprobajte pečenu patku s umakom od pečenja, punjene pileće batke ili poširani losos prema receptu poznatog chefa Branka Ognjenovića.

Naš suradnik chef Branko Ognjenović za svake praznike posebno se potrudi kako bi vama, našim čitateljima, dao korisne savjete i ideje za najukusnije blagdanske poslastice. Ništa drugačije nije bilo ni ovog puta, kada nam je u svom kulinarskom studiju Majstor kuhar prezentirao dva savršena pečenja i idealno pripremljen losos, kojeg već vidimo u glavnoj ulozi na mnogim stolovima za Badnjak.

Pa ako vam je potrebna inspiracija ili se samo želite okušati u jelima koje je za vas pripremio profesionalni kuhar, odaberite jedan od tri recepta i uživajte u drugačijem blagdanskom stolu, koji već na prvi pogled odaje dojam kako će uz chefa Branka ovo biti najsočniji i najmirisniji blagdani do sada. Dobar tek! 

Blagdanski recepti chefa Branka Ognjenovića:

Punjeni pileći batak

Pečena patka s umakom od pečenja i sokom od jabuke

Poširani losos

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.