Recepti U kavi je tajna najukusnijih slastica 24. prosinca 2019.

Ciglica kave je poklon s kojim ne možeš pogriješiti!

foto: Franck

Powered by:

gastro postao gastro.24sata.hr
Ciglica kave i keksi klasičan su blagdanski poklon s kojim nikako ne možeš pogriješiti. Franck je u obzir uzeo različite ukuse svojih vjernih kupaca i paletu okusa i paletu okusa obogatio s dva nova okusa ikonske Jubilarne - za svakog ponešto!

Franck Jubilarna kava prvi je put predstavljena 1972. te je ubrzo postala svojevrsna ikona. Svoj današnji specifični oblik odnosno vakuumirano pakiranje dobila je 1993. godine, što je omogućilo da mljevena kava dulje zadržava svježinu arome, a njen bogat i uravnotežen okus dobro je poznat već generacijama.

Prošle je godine, povodom 25 godina Ciglice, Franck odlučio uvesti nove okuse kako bi svim zaljubljenicima Jubilarne kave omogućio širu paletu proizvoda koje mogu konzumirati u različitim prilikama. Razvoju novih okusa Jubilarne kave prethodilo je sveobuhvatno istraživanje preferencija potrošača tijekom 2017. godine, a rezultati su pokazali da 44% konzumenata mljevene kave najčešće uživa u Franck Jubilarnoj kavi. 

Godišnje se proda nešto više od 8,8 milijuna pakiranja Jubilarne kave od čega oko 6 milijuna Ciglica što je 203.645.260 šalica. S obzirom na ovako visok postotak, Ciglica je odličan blagdanski poklon koji predstavlja tradiciju, odanost i prave vrijednosti.

 | Author:

Za svakog ponešto...

Jubilarna kava jedinstvena je kombinacija probranih arabica i robusta, a u razvoju dva nova okusa vrhunska sirovina bila nam je temelj kojim jamčimo prepoznatljivu kvalitetu naše kave u kojoj uživaju generacije istinskih ljubitelja kave. Naša želja je bila ponuditi im mogućnost izbora novih okusa, a godina u kojoj je vakuumirano pakiranje poznato kao Ciglica slavilo svoj 25. rođendan, bila je idealna prilika za to.“, izjavila je Vesna Mihatov, direktorica Istraživanja i razvoja i Nabave kave u Francku.

Osim Jubilarne Original poznatije kao Ciglica, tako postoje i Jubilarna Intense i Jubilarna Sensual, odlične kombinacije arabica i robusta iz Srednje i Južne Amerike, Afrike i Azije. 

Izbor za prijatelje koji ujutro vole popiti moćnu kavu

Jubilarna Intense moćna je kava čiji okus daje energiju i budi sva osjetila. Riječ je o moćnoj mješavini kava arabica i robusta, koje imaju prirodno prisutne note tamne čokolade i očaravajuće arome slatkastih začina. Njen je intenzitet okusa 4.5 na ljestvici do 5, a svojim intenzivnim okusom sprema nas za sve izazove tijekom dana. Jubilarna Intense prikladan je poklon za obitelj i prijatelje koji vole ujutro popiti šalicu moćne, okusom bogate kave.

Izbor za one koji vole baršunastu nježniju aromu

Jubilarna Sensual, kava baršunastog okusa, svojim čarobnim mirisom svaki puta izmami osmijeh na lice. Njena nježna aroma idealna je za konzumaciju tijekom cijelog dana, u trenutcima kada nam je potreban odmor ili uz poslijepodnevno druženje s najbližima uz blagdanske kolačiće. Stvorena je mješavinom arabice i robuste uz izvorne arome mliječne čokolade i lješnjaka, dok se na skali jačine okusa do 5 našla na sredini s intenzitetom od 3.5.

 | Author:

Sigurno i ti imaš neko posebno sjećanje kada ti je netko poklonio Ciglicu.  Za Ciglicu nije ni trebao postojati povod,često se poklanjala za rođendane, obljetnice, nedjeljne ručkove. Simbolizirala je mali znak pažnje, da netko misli na tebe i da si mu važna.

Kad poklanjaš Ciglicu, ne poklanjaš samo vrhunsku kavu, već i mnoštvo opuštajućih trenutaka i zajedništvo. Dobro razmisli tko je od tvojih voljenih klasičar i uživat će u Franck Jubilarnoj kavi, kome će se više svidjeti Jubilarna Intense, a tko će se prepustiti nježnosti Jubilarne Sensual. Ako si neodlučna, Franck nudi i praktične poklon pakete u kojima su Franck Jubilarna i Franck Intense te džezva za kavu. 

Jubilarna Franck Ciglica svoje je mjesto za tronu zasluženo zadržala generacijama i zato je ovih blagdana ne zaboravi pokloniti nekome tko ti je stvarno bitan. I uživajte zajedno u toplini blagdanskog doma ispijajući svoju omiljenu kavu.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.