gastro postao
Izmješajte povrće, ispecite i uživajte u finoj frittati
Vrijeme pripreme: do 60 min
Broj porcija: 5
Težina pripreme: Srednje
Kalorija po osobi: 197
Potrebno vam je
- 1 vezica špinat
- 100 g šunka, mršava
- 6 kom jaje kokošje
- 120 ml vrhnje za kuhanje
- 60 g parmezan
- 2 režanj češnjak
- 250 g rajčice, cherry
- sol
- papar
Priprema
- Ugrijte pećnicu na 190 Celzijevih stupnjeva. Namastite lim za pečenje pa ga obložite papirom za pečenje.
- Pola špinata stavite u lim. Pospite s pola šunke pa ponovite postupak.
- Istucite jaja, vrhnje, sir i češnjak. Začinite sa solju i paprom i prelijte preko špinata i šunke u limu.
- Preko stavite rajčice prerezane na polovice. Pecite 35-40 minuta i poslužite.
Izvor Skuhatćute