Recepti Genijalni recepti s tjesteninom 2726 prikaza 01. kolovoza 2019.

Gastro blogeri imaju šest sjajnih recepata za jela s tjesteninom

Powered by:

gastro postao gastro.24sata.hr
Prošli smo radni tjedan završili druženjem s našim blogerima, uz šest odličnih jela s tjesteninom. Pročitajte (i pogledajte) kako nam je bilo!

Blogerska je ekipa odradila još jedan odličan meetup, ovog puta inspiriran Marodi priložnom tjesteninom. Riječ je o vrhunskoj tjestenini našeg najvećeg proizvođača premium suhe tjestenine koja se priprema od durum pšenice te dugo suši na nižim temperaturama od onih uobičajenih za velikoindustrijske tjestenine, a to joj daje izvrstan okus, boju i probavljivost. Marodi tjestenina zahvalna je osnova brojnih jela, što su blogeri dokazali kroz niz kreativnih recepata.

 | Author: Filip Kos/PIXSELL Filip Kos/PIXSELL Darko Kontin s bloga Darkova web kuharica pripremao je vege jelo s Marodi penne rigate tjesteninom, gljivama, maslinama, kukuruzom i rajčicom. Uz ovo praktično jelo servirao je i pečene rajčice te završio s malo svježeg peršina. 

 | Author: Filip Kos/PIXSELL Filip Kos/PIXSELL

Andrea Cukrov (Cukar) inspiraciju je pronašla u tradicionalnom umaku od piletine, koji nostalgično podsjeća na kuhinju majki i baka. Upotrijebila je Marodi gran fusille koji su, osim kvalitetom, doprinijeli i pozitivnom vizualnom dojmu. 

 | Author: Filip Kos/PIXSELL Filip Kos/PIXSELL

Marijana Zlomislić (Un Mondo di Sapori) ovog se puta odlučila za Marodi makarone s pestom od mladog graška, burratom i limunom. Ovo je primamljivo jelo servirala uz hrskave listiće od zapečenog parmezana koji su brzinski nestali s tanjura.

 | Author: Filip Kos/PIXSELL Filip Kos/PIXSELL

Blogerica Kiwi go crazy, Gracia Petek, napravila je izvrsnu verziju krpica sa zeljem. Za pripremu ovog kontinentalnog klasika koristila je Marodi srednje krpice, a u svoje je jelo ubacila i pokoju kockicu tostiranog kruha.

 | Author: Filip Kos/PIXSELL Filip Kos/PIXSELL

Matija Plašć s bloga Sweety and Spicy ovog je puta kuhao bez svoje bolje blogerske polovice, Željke Sivar, ali je uspješno servirao ljutkasti Pad thai s kozicama. Uz ovo azijsko jelo odlično pristaju Marodi tagliatelle s jajima, oko čega smo se složili odmah nakon testiranja.

 | Author: Filip Kos/PIXSELL Filip Kos/PIXSELL

Marko Josipović (Marko bakes) pripremio je izvrsnu pastu al limone, koja je brza, praktična i osvježavajuća. Idealna je za vruće ljetne dane, osobito kada se limun i nezaslađeno vrhnje za šlag kombiniraju uz Marodi spaghette No. 5. 

 | Author: Filip Kos/PIXSELL Filip Kos/PIXSELL

U nastavku pogledajte još nekoliko fotografija s ovog slasnog meetupa blogera. Pratite naš portal i prateće društvene mreže jer ćemo u sljedećih nekoliko dana s vama podijeliti i kratak video pregled ovog kulinarskog susreta, ali i recepte za sva pripremljena jela s Marodi tjesteninom. 

 | Author: Filip Kos/PIXSELL Filip Kos/PIXSELL  | Author: Filip Kos/PIXSELL Filip Kos/PIXSELL  | Author: Filip Kos/PIXSELL Filip Kos/PIXSELL  | Author: Filip Kos/PIXSELL Filip Kos/PIXSELL  | Author: Filip Kos/PIXSELL Filip Kos/PIXSELL  | Author: Filip Kos/PIXSELL Filip Kos/PIXSELL  | Author: Filip Kos/PIXSELL Filip Kos/PIXSELL  | Author: Filip Kos/PIXSELL Filip Kos/PIXSELL

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.