Ivana je poželjela pačja prsa u umaku od brusnice, a mi smo želju ostvarili
Ivana je vidjela nagradni natječaj na našem portalu povodom Valentinova i poželjela je probati pačja prsa u umaku u umaku od brusnice. "Danas ću biti razmažena pa vam priznati da već dugo želim probati pačja prsa u umaku od brusnice koja je boja ljubavi. Uz to neka ide moj slatki grijeh, pekarski krumpir. Zvjezdana Stella Artois bi nam gasila žeđ, a ovakav događaj utažio bi moje nostalgične želje za otvorenim restoranima, romantičnim večerama i onim slatkim, posebnim dejtovima koji traju do dugo u noć", napisala nam je.
Nakon što je redakcija odlučila upravo Ivaninu želju pretvoriti u stvarnost, nazvali smo Vedrana koji se odmah odazvao i zasukao rukave. Našem Gastrolovcu je ovaj natječaj bio jako izazovan: "Natječaj u kojem su čitatelji missGastra imali priliku osvojiti večeru po želji bio je zaista odlična ideja jer baš volim kada uključimo čitatelje portala u izbor recepta. Ivanin recept je super, zaista sam uživao u izradi jer je to nešto što bi i sebi osobno vrlo rado spremio. Za Valentinovo doma tek moram smisliti što ću pripremati svojoj partnerici, budući je praksa do sada bila da Valentinovo obavezno proslavimo u restoranu".
Na fotografijama pogledaj kako je tekla priprema pačjih prsa u umaku od brusnice i pekarskog krumpira, a u videu ti donosimo detaljne upute korak po korak kako do savršene valentinovske večere u tvom domu!
Dojmovi zaljubljenog para nakon večere koju je osigurala Stella Artois
Naš zaljubljeni par čitatelja Ivana i Marko poslali su nam poruku nakon večere: "Hrana koju nam je Vedran spremio bila je preukusna. Okus pačjih prsa savršeno se stopio s umakom od brusnice, a pekarski krumpir s povrćem je upotpunio ovu gastro rapsodiju. Dečko i ja smo uživali u slatko-slanoj večeri u kombinaciji sa Stellom Artois. Hvala Vedranu i cijeloj missGastro ekipi na zabavnoj nagradnoj igri koja je usrećila naša nepca i podarila nam nezaboravan događaj."
I vi možete ovog Valentinova uživati u ovom ukusnom jelu kod kuće, jer vam donosimo video recept s detaljnim uputama za pripremu. Također, ne zaboravite nazdraviti svojoj ljubavi s hladnom Stellom Artois.