Recepti 26. svibnja 2015.

Jagodica Bobica torta

JAGODICA BOBICA TORTA
gastro postao gastro.24sata.hr
Jednostavno i jako ukusno

Vrijeme pripreme: do 60 min

Broj porcija: 20

Težina pripreme: Jednostavno

Potrebno vam je

  • 3 kom jaja
  • 18 dag smeđeg šećera
  • 4 žlica kipuće vode
  • 18 dag brašna
  • 1 kom prašak za pecivo
  • 1 žličica korice limuna
  • 500 ml vrhnja za šlag Vindija
  • 1 kg jagoda
  • 2 kom šlagfixa

Priprema

  1. Ispeći biskvit cca 10 minuta na 180 stupnjava. Ohladiti i prerezati na 2 dijela.
  2. Jagode narezati na kockice, pošečeriti po želji. Izmiksati vrhnje za šlag, ubaciti 2 šlagfixa - umiješati jagode u kremu od vrhnja. Slagati biskvit, krema, biskvit krema - ukrasiti po želji.

Jednostavno i jako ukusno

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.